Connect with us

YouTube

Veronica Verhon tie radiojuontajaksi ei ollut helppo – ”Anna mulle uusi mahdollisuus viikon päästä”

Published

on

Veronica Verhon tie radiojuontajaksi ei ollut helppo ja vierailullaan Eeddspeaksin Eeddcast -podcastissa hän kertoo taipaleestaan juontajaksi.

Veronica Verhon tie radiojuontajaksi ei ollut helppo ja vierailullaan Eeddspeaksin Eeddcast -podcastissa hän kertoo taipaleestaan juontajaksi.

Veronica ”mariieveronica” Verho on yksi vakiokasvoista suomalaisessa mediatuotannossa. Turusta kotoisin oleva tubettaja on aloittanut videoiden tekemisen vuonna 2012 ja hän oli ensimmäisten joukossa, kun tubettaminen alkoi keräämään huomiota. Tubettamisen ohella Verho tekee NRJ radiokanavalle omaa ”The Verho Show” nimistä ohjelmaa ja nyt Eeddspeaksin vieraana hän kertoo taipaleestaan, miten vakiinnutti itsensä radioon, sekä yksityiselämästään.

Podcastin alussa Verho kertoo, että nuorempana hänen haaveensa oli päästä radiojuontajaksi. Hän koki, että hän pääsisi näihin tavoitteisiin, jos hänellä olisi valmiiksi media-alan harrastus, josta hänellä olisi hyötyä työmarkkinoilla.

Mä olen miettinyt, että mikä se syy oli, miksi mä aloitin [tubettamisen]. Mun haaveena oli olla radiojuontaja ja päästä siihen ammattiin. Mä aina ajattelin sitä, että pitää olla jonkinnäköinen mediaharrastus taustalla, että pääsen mediakouluun. Tein siihen aikaan videoita ja koen, että se oli yksi syy, miksi mä pääsin sinne.”

Verho kertoo, ettei aluksi halunnut edes olla TV:ssä, vaan keskittyä enemmän radioon ja videoiden tekemiseen.

Ei mulla aluksi ollut tahtoa olla tämmöinen, mä en halunnut olla TV:ssä. Ihmiset ei välttämättä tajua, minkälainen hyppy siinä välissä on [television ja tubettamisen välillä]. Videoita tehdessä sä voit hallinnoida kaikkea täysin itse. Sisältöä pystyy poistamaan tai muokata sen videon semmoiseksi, minkälaisen sä siitä haluat. TV:ssä sitten sä et hallinnoi muuta kuin omaa itseäsi. Se pelotti mua ja siksi mä en osannut edes aluksi haaveilla siitä.”

Kun podcastissa päästään eteenpäin, Eeddspeaks kysyy, minkälainen tie nykyiseen radio-ohjelmaan on ollut, Verho kertoo sen olevan hankala.

Kun kävin ammattikoulun, olin ensimmäisenä harjoittelussa YleX:llä josta puolen vuoden kuluttua menin Radio Helsingille tekemään kerran viikkoon ohjelmaa, nimeltä blääblääblää. Ja sitä tehtiin rakkaudesta lajiin, siinä ei oikein raha liikkunut mihinkään suuntaan. Se oli tosi hyvä alussa, koska Radio Helsinki ei ollut kovin iso.

NRJ:ltä sitten soitettiin, että he ovat kuulleet, että olen kiinnostunut radioon tekemisestä. Siihen aikaan Viki ja Köpi juonti NRJ aamua ja heidän rinnalleen etsittiin naishenkilöä. Kävin demottamassa [testiohjelma] jätkien kanssa ja en saanut silloin paikkaa. Olin sen jälkeen aivan rikki. Meni aikaa, kun NRJ:ltä soitettiin uudestaan, että etsitään juontajaa. Kun kävin demottamassa uudestaan, tällä kertaa yksin, se meni päin p*rsettä ja rupesin itkemään sen jälkeen. Poistuin sieltä kopista ja sanoin Sini Koskisepälle, että anna mulle uusi mahdollisuus viikon päästä, mä en saanut tohon demolle mitään aikaiseksi.

”No se toinen meni mun mielestä tosi hyvin ja seuraavassa vaiheessa pääsin tekemään Janne Lehmosen kanssa demo-ohjelmaa. Silloin meille ei kerrottu, että se oli yhteistä ohjelmaa varten. Sen jälkeen meidät valittiin NRJ:n aamuun.”

Veronica Verhon tie radiojuontajaksi Eeddcast-podcastissa:

https://www.youtube.com/watch?v=qXyWDM_KuSI

Veronica Verho valittiin Vuoden radiojuontajaksi 2019. Hän tekee myös POKS-nimistä podcastia yhdessä videobloggaajakollegansa Sita Salmisen kanssa.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: eeddspeaks YouTube

YouTube

Kliffalta uusi aluevaltaus: aloitti bisneksen Frisbeegolf-kiekkojen parissa!

Kliffalta uusi aluevaltaus. Somevaikuttaja julkaisi kolmen protokiekon Frisbeegolfboksin.

Avatar photo

Published

on

Kliffalta uusi aluevaltaus. Somevaikuttaja julkaisi kolmen protokiekon Frisbeegolfboksin.

Ilari “Kliffa” Mettälä julkaisi 12. marraskuuta verkkosivuillaan uuden aluevaltauksensa! Somettaja laittoi verkkokauppaansa myyntiin boksin, joka sisältää kolme Frisbeegolf-protokiekkoa. Nämä ovat siis Kliffan täysin omaa tuotantoa ja kulkevat nimellä Kliffa Discs. Boksista löytyy putteri (Lazy), midari (Tasty) ja fairway driverin (misty).

Boksin kunniaksi Kliffa on piilottanut yhteen boksiin Golden Ticketin, jonka löytäjä voi halutessaan lunastaa Kliffalta 1 000 euroa!

Lue myös:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön KLIFFA (@kliffaworld) jakama julkaisu

Kliffa kuvasi kiekoista esittelyvideon YouTube-kanavalle, jonka voit katsoa alhaalta.

Continue Reading

YouTube

Lipunmyynti käy kuumana! NikojaSanttu vs Roni Back -lätkämatsin lipuista myytiin 10 tunnissa lähes neljäsosa

Ensi vuoden somevaikuttajien -lätkämatsin lipunmyynti kävi ensimmäisenä päivänä todella kuumana.

Avatar photo

Published

on

NikojaSanttu vs Roni Back -lätkämatsi on ollut jokaisena vuonna menestys, mutta nyt näyttää siltä, että liput viedään käsistä.

NikojaSanttu ja Roni Back ilmoittivat eilen Instagramissa ensi vuoden helmikuussa pelattavasta YouTube Allstars -jääkiekko-ottelusta, jossa suomalaiset somevaikuttajat ottavat toisistaan mittaa. Roni Backin joukkueen nimenä toimii SUS ja NikonjaSantun Kiddings me.

Lue lisää: NikojaSanttu vs Roni Back -lätkämatsi tulee taas – nähdäänkö uusi katsojaennätys?

Somevaikuttajat ilmoittivat tulevasta tapahtumasta 1. marraskuuta, ja ensimmäisen 10 tunnin sisään lippuja oli myyty yli 2 000, NikojaSanttu ilmoittivat Instagramissa. Lippuja on myyty siis hieman alle neljäsosa.

Ottelu pelataan Turun Gatorade Centerissä, jonka yleisökapasiteetti on 11 820.

Instagram Story: NikojaSanttu

Continue Reading

YouTube

NikojaSanttu vs Roni Back -lätkämatsi tulee taas – nähdäänkö uusi katsojaennätys?

NikojaSanttu vs Roni Back -jääkiekko-ottelu pelataan ensi vuoden helmikuussa Turun Gatorade Centerissä.

Avatar photo

Published

on

Tubettajakaksikko NikojaSanttu ilmoittivat 1. marraskuuta Instagram-tilillään, että NikojaSanttu vs Roni Back -lätkämatsi järjestetään jälleen!
Instagram: @NikojaSanttu

Tubettajakaksikko NikojaSanttu ilmoittivat 1. marraskuuta Instagram-tilillään, että NikojaSanttu vs Roni Back -lätkämatsi järjestetään jälleen!

Youtube Allstars -lätkämatsi pelataan nyt kolmatta kertaa. Ensimmäinen järjestettiin vuonna 2021, toinen vuonna 2022 ja kolmas tullaan pelaamaan 25. helmikuuta 2023 Turun Gatorade Centerissä.

Lue myös:

Viime talvena YouTube Allstars -ottelu keräsi valtavan yleisömäärän Turun Gatore Centeriin. Somevaikuttajien lätkämatsia kokoontui katsomaan lähes 8 000 ihmistä. Tänä vuonna on odotettavissa uusi katsojaennätys, kun lippu.fi:n mukaan lippuja on myynnissä enemmän kuin viime vuosina.

Liput ovat myynnissä nyt ja ne löytyvät Lippu.fi sekä tästä linkistä. Lippujen hinnat vaihtelevat 11,50 eurosta 33,50 euroon asti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön NikojaSanttu (@nikojasanttu) jakama julkaisu

Continue Reading

YouTube

YouTubeen haluttu muutos – Shortsit, videot ja livet löytyvät eri paikoista!

Avatar photo

Published

on

YouTubeen haluttu muutos, kun videojätti lisäsi palveluunsa ominaisuuden lyhytvideoille ja suorille lähetyksille.
YouTube

YouTubeen haluttu muutos, kun videojätti lisäsi palveluunsa ominaisuuden lyhytvideoille ja suorille lähetyksille.

TikTok laittoi YouTuben reagoimaan lyhytvideoihin, mutta niiden ne olivat todella monimutkaisesti YouTubessa. On ollut vaikea löytää Shortst-videoita ja ne ovat olleet myös täyspitkävideoiden kansa samalla välilehdellä.

Shortsit, live- ja tavalliset videot olivat käyttäjän profiilissa, ja oli erittäin hankalaa löytää tiettyä sisältöä profiilin videoista.

Tämä saa kuitenkin odotetun muutoksen, kun 27. lokakuuta YouTube ottaa käyttöön erilliset välilehdet jokaiselle kategorialle.

– Palautteenne perusteella alamme ottaa käyttöön erillisiä välilehtiä lyhytelokuville, suorille lähetyksille ja pitkäkestoisille videoille kaikilla kanavasivuilla, YouTube ilmoitti 27. lokakuuta.

– Olemme kuulleet, että tämä helpottaa katsojia löytämään sisällön, josta he ovat eniten kiinnostuneita, kun he tutkivat luojien kanavasivuja, joten olemme innoissamme voidessamme tuoda tämän teille kaikille!

Lue myös: Dokke täräytti seuraajilleen 100 000 tilaajan spesiaalin – uusi aluevaltaus kerää kehuja!

Jatkossa videot löytyvät kolmessa eri kategoriassa: Shortsit, suorat lähetykset ja videot. Ensimmäisenä näkyvät siis lyhytvideot, jotka ovat minuutin pituisia videoita. Toisena on kaikki suorat lähetykset, suunnitellut tai aiemmin arkistoidut lähetykset. Viimeisenä tulee kaikille tutut YouTube-videot.

Shortsit ja suorat lähetykset eivät enää näy normaalilla videot-välilehdellä 27. lokakuuta alkaen, mutta ainakaan artikkelin kirjoitushetkellä ne eivät ole saapuneet vielä Suomen YouTubeen. YouTube ilmoitti, että ominaisuudet tulevat kaikille laitteille viikon sisään.

Continue Reading

YouTube

Dokke täräytti seuraajilleen 100 000 tilaajan spesiaalin – uusi aluevaltaus kerää kehuja!

Dokke avasi Feedille 100 000 tilaajan spessuvideotaan.

Avatar photo

Published

on

Tubettaja Dokke julkaisi 100 000 tilaajan kunniaksi YouTube-kanavalleen biisin, josta löytyy myös musiikkivideo.
YouTube: Dokke

Tubettaja Dokke julkaisi 100 000 tilaajan kunniaksi YouTube-kanavalleen biisin, josta löytyy myös musiikkivideo.

Noin kaksi kuukautta sitten Dokke-niminen kanava ylitti YouTubessa ensimmäisen rajapyykin, josta videopalvelu kiittää sisällöntuottajiaan.

Lue myös: Daniel Ahola sai YouTubelta lahjan merkkipaalusta – ”Kyllä tää pistää sanattomaks”

100 000 tilaajan rajan ylitettyä Suomitubessa tuttu kasvo Dokke  halusi antaa myös seuraajilleen jotain vastineeksi, nimittäin ammattimaisen kappaleen musiikkivideolla.

Dokke kertoi Feedille, että hän ei edes halua luokitella videota vain “100k spessuks”.

– Itseasiassa tää meni, niin että mä en halua luokitella tätä 100k spessuks, vaa ne ketkä tietää, että tää on 100k spessu, nii ne tietää, mutta ne ketkä ei seuraa mua, ei välttämättä tiedä, että kyseessä on 100k spessuvideo.

Video tuli ulos vasta kaksi kuukautta 100 000 tilaajan rikottua sen takia, että projektiin meni enemmän aikaa, mitä Dokke itse uskoi.

– Tää musiikkivideo tuli nyt vasta ulos, koska hommat vähän eskaloitu ja tää oli vähän isompi projekti, mitä ootettiin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön dokketas (@dokketas) jakama julkaisu


Doken mielestä tarkoituksena oli tehdä musiikkia “läpällä” YouTube-kentässä, mutta toisin kävi.

– Idea lähti siitä, että oon pitkään halunnu tehdä musiikkia ihan silleen vaan YouTube-kentässä. Mulla on yks hyvä ystävä, joka on tuottaja ja ollaan pitkään puhutta tästä, mutta ei olla vaan saatu aikatauluja matchaamaan. Nyt sitten ku halusin tämän spessuvideon, niin saatiin lopulta sovittua päivämäärät.

– Tää musa oli tehty silleen läpällä, mutta kun mun ystävä on tosi hyvä tuottaja, nii tästä tuli vähän väkisinki ammattimaisempi kuin mitä ois ehkä halunnu ja toivonu sillo alussa, mutta oon 100% tyytyväine tähä.

– Kyllä mä tykkään musiikist ja tykkään esiintyä, mutta YouTube is my shit. Eli ei must yhtäkkii tuu artistii.

Biisi löytyy musiikkivideon kera YouTubesta, mutta vielä tällä hetkellä se ei ole kuunneltavissa Spotifyssä.

– Biisi tulee Spotifyhin, mutta noin viikko menee!

Doken musiikkivideo on saanut artikkelin julkaisuhetkellä 20 000 näyttökertaa ja fanit ovat ottaneet biisin erittäin hyvin vastaan. Kommenttiosio tulvii kehuista sekä onnitteluista.

Kuuntele Doken 100k biisi:

Continue Reading

Trendaavat