Connect with us

TUBETTAJA

SANTTUST

Kuka on Santtust?

Santeri ”Santtust” Hänninen on perustanut Niko Meurosen kanssa yhden Suomen seuratuimman YouTube-kanavan, joka tunnetaan nimellä NikojaSanttu. Kaksikon kanavan sisältö koostuu vlogi-, prankki- sekä haastevideoista, mutta suosioon kanava nousi ”VASTATAAN KYLLÄ KAIKKEEN 24H AJAN” -sarjan menestyksen ansiosta.

Feedin haastattelussa Santtust kertoi, että into videokuvaamisen oli lähtenyt sen jälkeen, kun hän mursi ranteensa harrastaessa jääkiekkoa, jolloin hänen isänsä oli ostanut videokameran, jotta hänellä olisi tekemistä. Aluksi hänen videonsa koostuivat ilmaveivi- ja volttivideoista, jonka jälkeen hän perusti oman vlogikanavansa, joka alkasi kerätä huomiota.

Lue myös: “Otettiin riski ja muutettiin Tampereelle” – Feedin haastattelussa Santtust

NikojaSanttu ovat tehneet lukuisia töitä tubettajana muun muassa Juissin kesäsomettajina, CAP-Autokoululle sekä Lakeudelle -kampanjaa, joka on perusta nykyiselle Suomituben yhteistyövideoille.

Meemitalo

Santtust asui seitsemän muun henkilön kanssa Suomen ensimmäisessä tubekommuunissa, Meemitalossa. Kaikki talossa asuvat henkilöt tekivät sisältöä useampaan sosiaaliseen mediaan.

2021 vuoden loppupuolella julkaistiin uusi Meemitalo, joka ei toimi tällä kertaa sisällöntekemisen lisäksi vaikuttajien asuntona.

Tutustu Santun sisältöön tästä:

Kansalaisuus: Suomi
Aktiivisena: 2012-

+ 0 t.
YouTube-tilaajaa (NikojaSanttu)
+ 0
Instagram-seuraajaa