Connect with us

TUBETTAJA

PTVATANEN

Kuka on PTVatanen?

PT Vatanen eli Jooel Vatanen on tunnettu personal trainer sekä kuntosaliyrittäjä, mutta on päässyt erottumaan sosiaalisen median sisällöllä muiden joukosta.

Somepersoonana Vatanen tunnetaan hyvin räväköistä mielipiteistään, mutta monet myös arvostavat hänen avoimuuttaan yrittäjänä. MyDay-videoiden lisäksi hän kertoo muun muassa yrityksensä raha-asioista sekä yksityiselämästään.

Hän aloitti personal trainerina yli kuusi vuotta sitten ja käynnisti markkinointinsa laittamalla kauppojen ilmoitustaululle lappuja. Nopean kysynnän jälkeen hän päätti ostaa kameran ja alkaa kuvaamaan samalla videoita. Asiakasvirta kasvoi huimasti ja menestystarina oli alkamassa.

PTVGYM

Vuonna 2016 Vatanen perusti ensimmäisen oman kuntosalinsa nimeltään PTVGYM. Useamman yrittäjävuoden jälkeen PTVGYM -ketju on laajentunut jo yhteensä kuuteen eri kaupunkiin.

Lue myös: https://feedi.fi/pt-vatanen-sai-tavoitteensa-tayteen-kerasi-hurstin-ruoka-avulle-10-000-euroa/

PTVSTORE

Vatanen myy myös lisäravinteita kuntosaliyrityksen ohella omassa verkkokaupassaan.

Triviaa:

  • Vatanen voitti 2019 voimannoston MM-kultaa alle 110 kilogramman sarjassa, jossa hän teki hurjan 900 kg:n yhteistuloksen. (Kyykky 380 kg, penkkipunnerus 195 kg ja maastaveto 325 kg.)
  • Vatanen myy myös lisäravinteita kuntosaliyrityksen ohella PTVstore verkkokaupassa

Tutustu tästä PTVatasen sisältöön:

 

Syntynyt 
Kansalaisuus:
Sukulaiset:
Aktiivisena:

+ 0 t.
YouTube-tilaajaa
+ 0
Instagram-seuraajaa