Connect with us

TUBETTAJA

PewDiePie

Kuka on PewDiePie?

Felix “PewDiePie” Kjellberg on ruotsalainen tubettaja, jolla on YouTuben toiseksi eniten tilattu kanava. Ensimmäinen kanavan video on ladattu YouTubeen vuonna 2010. Englanniksi sisältöä tekevä PewDiePie aloitti tubettamisen pelivideoilla, mutta tekee nykyisin myös talk show -tyyppistä sisältöä. Yhteensä hänen videoitaan on katsottu yli 25 miljardia kertaa.
 

Henkilökohtainen elämä

PewDiePie syntyi vuonna 1989 Göteborissa, Ruotsissa. Hän valmistui Göteborg Högre Samskolanista vuonna 2008, ja jatkoi tämän jälkeen opiskelua Chalmersin teknillisessä korkeakoulussa. Hän kuitenkin lopetti koulunsa kesken vuonna 2011, keskittyääkseen täysipäiväisesti tubettamiseen.

PewDiePie on seurustellut italialaisen, myöskin aikaisemmin tubettaneen Marzia Bisognin kanssa koko YouTube-uransa ajan. Aluksi PewDiePie muutti tämän luokse Italiaan, josta he muuttivat sittemmin yhdessä Brightoniin, Englantiin. Pari kihlautui vuoden 2018 huhtikuussa, ja menivät naimisiin vuoden 2019 elokuussa.

Vuonna 2016, PewDiePie valittiin Time-lehden toimesta “Maailman 100 vaikutusvaltaisemman ihmisen joukkoon”. Uskonnoltaan PewDiePie on kertonut olevansa agnostinen ateisti.

PewDiePien perhe

Puoliso: Marzia Kjellberg o.s. Bisognin (vihitty 2019)
Äiti: Johanna Kjellberg
Isä: Ulf Kjellberg
Koirat: Mopsit nimeltään Edgar ja Maya

PewDiePie ja T-Series

Vuodesta 2018 lähtien, intialainen levy-yhtiö T-Series on uhannut ohittaa PewDiePien YouTuben tilatuimpana kanavana. Maaliskuussa 2019, uhkaus kävi toteen ja PewDiePie tippui YouTuben toiseksi tilatuimmaksi kanavaksi.

Tutustu PewDiePien sisältöön tästä:

Nimi: Felix Kjellberg
Kansalaisuus: Ruotsi
Syntynyt: 24. lokakuuta 1989

+ 0 m.
YouTube-tilaajaa
+ 0 m.
Instagram-seuraajaa