Connect with us

TUBETTAJA

MrBeast

Kuka on MrBeast?

Jimmy “MrBeast” Donaldson on Yhdysvalloista kotoisin oleva tubettaja, yrittäjä ja filantrooppi, jonka videoiden sisältö pyörii vahvasti kalliiden stunttien tekemisessä, sekä hyväntekeväisyydessä. Hän on myös Team Trees -hyväntekeväisyysjärjestön toinen perustajajäsen.
 

MrBeastin ura

MrBeast aloitti videoiden tekemisen YouTubeen vuonna 2012, ollessaan 13-vuotias. Tällöin hänen kanavansa nimi oli MrBeast6000 ja koostui sen sisältö lähinnä Let’s Play -materiaalista, sekä videoista joissa hän arvioi muiden tubettajien varallisuuden määrää.

Nykyisin MrBeast tekee videoillaan paljon kalliita stuntteja, sekä jakaa tuhansia dollareita hyväntekeväisyyteen. Tämän lisäksi hän toteuttaa myös selviytymishaasteita ja postaa perinteisiä vlogeja.

MrBeastin kanavan alettua kasvaa jättimäisiin mittoihinsa, palkkasi hän myös muutaman lapsuuden kaverinsa auttamaan häntä sen pyörityksessä.

Yli 58 miljoonaa tilaajaa sisältävän pääkanavan lisäksi, pyörittää MrBeast myös viittä alakanavaa: MrBeast Gaming, MrBeast Shorts, Beast Reacts, MrBeast2 ja Beast Philanthropy.

MrBeastin tulot ja varallisuus

MrBeast on yksi eniten tienaavista tubettajista. Filantroopikkona hän kuitenkin sijoittaa suuren määrän tuloistaan takaisin videoidensa tuottamiseen ja hyväntekeväisyyteen.

MrBeastin nettovarallisuuden on arvioitu olevan noin 16 miljoonaa dollaria vuonna 2020.

Liittyy aiheeseen: MrBeast vietti 24 tuntia jäätalossa – videon teko maksoi omakotitalon verran!

Nimi: Jimmy Donaldson
Kansalaisuus: USA
Syntynyt: 7. toukokuuta 1998

+ 0 m.
YouTube-tilaajaa
+ 0 m.
Instagram-seuraajaa

Tutustu MrBeastin sisältöön tästä: