Connect with us

TUBETTAJA

Mmiisas

Kuka on Mmiisas?

Miisa Rotola-Pukkila eli Mmiisas on Suomen seuratuimpia ja arvostetuimpia tubettajia. Vuonna 2011 vlogikanavansa perustanut nainen on muun muassa voittanut Vuoden Vaikuttaja -tittelin ja listattu kymmenen vaikutusvaltaisimman media-alan vaikuttajien joukkoon.

Kanava

Mmiisas aloitti kuvaamaan vuonna 2013 videoita kanavalleen. Kanavalla pääsääntöisesti nähdään lifestyle-, kokki- ja aihevideoita. Siihen aikaan hän oli järjestämässä muiden tubettajien joukossa ensimmäisiä Tubemiittejä.

Viimeisien vuosien aikana, Mmiisas on laajentanut sisältöään YouTuben ulkopuolelle. Hänellä on muun muassa vaatemallisto Ivana Helsingin kanssa, kaksi kirjaa nimiltään Inspiskalenteri by Mmiisas 1 ja 2, sekä ylläpitää avopuolisonsa Tuomas Grekovin kanssa Parisuhdekriisi nimistä podcastia. Pari kihlautui vuonna 2020 ja suunnittelevat häitään vuoteen 2022.

Yksityiselämä

Mmiisas valmistui ylioppilaaksi Keuruun lukiosta vuonna 2014, josta jatkoi jatko-opintoihin Tampereelle ja valmistui vuonna 2020 puheviestinnän maisteriksi Tampereen yliopistosta.

Triviaa:

Mmiisas sijoittui toiseksi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parinsa Marko Keräsen kanssa.

Mmiisas on palkittu vuonna 2015 vuoden naisvloggaajaksi Tubeconissa. Vuonna 2020 Creator Awardseissa hänet valittiin Vuoden Vaikuttajaksi.

Mmiisasin kanavan videoilla on yhteensä 147 miljoonaa näyttökertaa.

 

Kuva: Mmiisas Youtube

Lue myös:

https://feedi-fi.hel9.wp-cloud.dev/derya-dincer-kohun-keskella-saanut-lukuisia-tappouhkauksia-ja-vihakommentteja/

Tutustu Miisaan tästä:

Kansalaisuus: Suomi

+ 0
YouTube-tilaajaa
+ 0 t.
Instagram-seuraajaa