Connect with us

TUBETTAJA

Logan Paul

Kuka on Logan Paul?

Logan Alexander Paul on yhdysvaltalainen tubettaja, internet-persoona, näyttelijä ja nyrkkeilijä. Oman YouTube-kanavansa lisäksi, hän on pyörittänyt Impaulsive-podcastia vuoden 2018 marraskuusta lähtien, jolla on tällä hetkellä yli 2,8 miljoonaa tilaajaa.

Logan alkoi nousta ihmisten tietouteen vuonna 2013, alettuaan postata aktiivisesti sketsejä Vine-videopalveluun. YouTube-kanavansa TheOfficialLoganPaul hän loi vuoden 2013 lokakuussa, ja alkoi ladata kanavalle aktiivisesti sisältöä Vinen sulkeuduttua.

Logan on näytellyt myös muutamissa pienissä sivurooleissa Law & Order: Special Victims Unit ja Bizaardvark -sarjoissa, sekä elokuvissa The Thinning (2016) ja The Thinning: New World Order (2018).

Logan Paul ja nyrkkeily

Vuonna 2018, Logan Paul nyrkkeili tubettaja KSI:ta vastaan amatööriottelussa, joka päättyi tasapeliin. Kaksikko otti revanssin ammattitason ottelussa vuonna 2019, jolloin Logan hävisi hajaäänituomiolla.

Seuraavaksi Logan kohtaa kehässä Floyd Mayweather Juniorin, joka on yhdysvaltalainen entinen ammattilaisnyrkkeilijä ja olympiamitalisti. Mayweatheria pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana nyrkkeilijänä. Hän on voittanut uransa kaikki 50 ottelua, jotka ovat tuoneet myös kahdeksan maailmanmestaruutta viidessä eri painoluokassa.

Ottelun on tarkoitus tapahtua kesäkuun 6. päivä 2021.

Logan Paulin perhe

Loganilla on pikkuveli Jake Paul, joka on myös tubettaja, internet-persoona, näyttelijä, räppäri sekä nyrkkeilijä.

Syntynyt: 1. huhtikuuta 1995
Kansalaisuus: Yhdysvallat (USA)
Aktiivisena: 2007-nykyhetki
Nettovarallisuus: $19 miljoonaa
Sukulaiset: Jake Paul

+ 0 m.
YouTube-tilaajaa
+ 0 m.
Instagram-seuraajaa

Tutustu Logan Paulin sisältöön tästä: