Connect with us

TUBETTAJA

Lakko

Kuka on Lakko?

Lakko eli Eric Savolainen on Suomen suosituimpia tubettajia. Pääsääntöisesti hänen kanavansa sisältö koostuu peli- sekä vlogivideoista. Kymmenen vuoden tubettaja-uran aikana hänen kanavansa on kerännyt huikeat 700 000 tilaajaa sekä 350 miljoonaa näyttökertaa, joka tarkoittaa, että hänellä on tilatuin suomenkielinen vlogikanava YouTubessa.

Lakon ura

Alunperin kanavan nimi oli CoDTupakkaLakko. Siihen aikaan hän pelasi Call Of Dutya sekä Amnesia -pelisarjoja. Parin vuoden tubettamisen jälkeen, hänen kanavansa lähti nousuun, kun vuonna 2013 hän julkaisi GTA V -rapin.

Nykyään hänen kanavallaan nähdään useita pelejä, mutta suurimmaksi osaksi hänen sisältönsä koostuu Minecraft -videopelin pelaamisesta.

Yhteistyö Herbalistin kanssa

Savolainen on hyvä ystävä toisen tubettajan Juuso ‘’Herbalisti’’ Karikuusen kanssa, jonka kanssa hän perusti yhteisen kanavan Lakko X Herba vuonna 2016. Heillä oli myös yhteinen tv-ohjelma nimeltä Lakon ja Herban boksi, jota tuotettiin yksi tuotantokausi.

Samalla he ovat julkaisseet myös yhdessä kaksi kappaletta, Aamuyö ja Kyllä Nyt Vielä Pelata Pitää.

Lopulta kanavan loppuessa 2018 he palasivat omille kanavilleen tekemään videoita.

Triviaa:

– Lakko on voittanut Vuoden pelikanava palkinnon kahdesti Tubecon Awardseissa vuonna 2015 sekä 2016.

– Lakko voitti myös vuoden miestubettaja palkinnon Tubecon Awardseissa 2015.

– Suosituin video hänen kanavalla on KAIKKIEN AIKOJEN Minecraft-video! (600 000 special), joka kestää kaksi tuntia ja on kerännyt yhteensä 3 500 000 näyttökertaa.

Tutustu Lakkoon tästä:

Syntynyt: 14.4.1993 (Jämsä, Suomi)
Kansalaisuus:
Suomi
Puoliso: Julia Savolainen
Aktiivisena: 2011-
Järjestö: Troot Network

+ 0
YouTube-tilaajaa
+ 0
Instagram-seuraajaa