Löydät meidät somesta

Tiktok

TikTokkaaja menetti hampaansa humalassa onnettomuuden seurauksena

Published

on

TikTokkaaja menetti hampaansa kuvatessaan trendiä, missä kuvataan omaa naamaa jokaisen alkoholijuoman jälkeen. Video nousi nopeasti viraaliksi.

TikTokkaaja menetti hampaansa kuvatessaan trendiä, missä kuvataan omaa naamaa jokaisen alkoholijuoman jälkeen. Video nousi nopeasti viraaliksi.

Loputtomien trendien ansiosta TikTokissa uuden sisällön tuottaminen on suhteellisen helppoa kenelle tahansa. Kaikki trendit eivät aina pääty ilman vahinkoja ja sen sai kokea myös Autumncathey6 niminen käyttäjä.

TikTokissa on pyörinyt kauan trendi, jossa kuvaat itseäsi ja ystäviäsi jokaisen nauttimasi alkoholijuoman jälkeen ja vastaat kameralle juoman jälkeen esimerkiksi: ”Tämä on minä yhden viinilasin jälkeen.”

Autumncathey6 vaikuttaa videolla aluksi viattomalta, eikä useamman juoman jälkeen näytä kovin humalaiselta. Pahin on kuitenkin vasta edessä, kun hän seitsemännen juoman jälkeen ryntää ulos ystävänsä kanssa ja kiipeää hänen olkapäille. Seuraavassa kuvassa tyttö on menettänyt hampaansa.

Lue myös: Bulgarialaismies nousi viraaliksi TikTokissa – puhuu Suomea täydellisesti!

Video: TikTokkaaja menetti hampaansa humalassa onnettomuuden seurauksena

Video keräsi nopeassa ajassa satoja tuhansia katselukertoja TikTokissa, kunnes videoon ilmestyi teksti, jossa kerrotaan käyttäjän piilottaneen videon. Silti se leviää laajalti YouTubessa sekä Twitterissä.

Toistaiseksi video on hyvä muistutus siitä, miten varovainen pitää olla, mikäli alkoholia nautitaan.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: AutumnCathey6 TikTok

Tiktok

YouTube vs TikTok -salibandypeli ratkesi vain yhden maalin erolla – hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin yli 16 000 euroa!

Tubettajien ja tiktokkaajien salibandyottelu päättyi lukemin 8-7 tubettajien voittoon ja hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin yli 16 000 euroa. 

Published

on

Tubettajien ja tiktokkaajien salibandyottelu päättyi lukemin 8-7 tubettajien voittoon ja hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin yli 16 000 euroa. 

30. huhtikuuta vappuaattona järjestettiin tubettajien ja tiktokkaajien välinen salibandyottelu, joka muuttui lopulta usean tunnin mittaiseksi tasaväkiseksi kamppailuksi ja voittaja ratkesi vain yhden maalin erolla.

Ottelun alussa molemmat joukkueet tykittivät maaleja vuoron perään, kunnes lukemien ollessa 2-2, tiktokkaajat karkasivat 4-2-johtoon, johon tubettaja Roni Back kuittasi kahdella maalilla asettaen ottelun jälleen tasalukemiin.

Ottelun 7-7 tasoituslukemista vastasi rangaistuslaukauksella jälleen Roni Back. Hän teki yhteensä neljä maalia tubettajien joukkueessa.

Pitkä ja tasaväkinen ottelu päättyi lopulta lukemiin 8-7 tubettajien voittoon ja voittajajoukkue palkittiin ansaitulla pokaalilla. Tubettajien voiton lisäksi tapahtumaa järjestämässä olleen salibandyjoukkueen Steelersin ja SC Urbansin junioreiden hyväksi sekä Steelersin vähävaraisille kirjoitettiin yli 16 000 euron arvoinen shekki hyväntekeväisyysmielessä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Räpfaija (@rapfaija) jakama julkaisu


Artikkelikuva: Steelers, Facebook

Lue lisää

Tiktok

TikTok vs YouTube – tubettajat ja tiktokkaajat kohtaavat toisensa huhtikuussa!

Suomalaiset tubettajat ja tiktokkaajat ottavat vappuaattona 30.4 mittaa toisistaan salibandyn merkeissä. Steelersin järjestämässä näytösottelussa kyse on kokonaisesta tapahtumasta, joka tuo nuoret, somevaikuttajat ja liikunnan yhteen.

Published

on

Suomalaiset tubettajat ja tiktokkaajat ottavat vappuaattona 30.4 mittaa toisistaan salibandyn merkeissä Hämeenlinnassa Loimua-areenalla. Steelersin järjestämässä näytösottelussa kyse on kokonaisesta tapahtumasta, joka tuo nuoret, somevaikuttajat ja liikunnan yhteen.

Suomen tubettajat ja tiktokkaajat aikovat lyödä salibandymailansa yhteen tulevassa ottelussa Steelers-joukkueen kotikentällä Hämeenlinnan Loimua-areenalla. Kyseinen ottelu oli tarkoitus järjestää jo alkuvuodesta, mutta sitä siirrettiin koronan takia.

Ottelun isäntinä toimivat Steelersin puheenjohtaja Arto Hiltunen sekä tiktokkaaja Ville ”Räpfaija” Vuorinen.

Seuran puheenjohtajan mukaan kyseessä on paljon enemmän kuin perinteinen salibandypeli.

– Mä kasasin Tiktokkaajien joukkueen yhdessä päivässä. Eikä Ninolla mennyt paljon kauempaa Tubettajien jengin kanssa, Vuorinen kertoi Steelersin kotisivuilla.

Kyseessä on koko vappuaattopäivän kestävä tapahtuma. Ennen varsinaista ottelua katsojilla on mahdollisuus tavata idolinsa kello 12.00 järjestettävässä fanitapaamisessa, jonka jälkeen pelaajat esitellään alkuseremoniassa ennen kello 14.00 alkavaa ottelua.

Ottelu striimataan FLiigaTV:ssä Jyrki ”Teräsääni” Törmäsen ja Kristo r0tta LiSndforsin juontamina.

Molemmista joukkueista löytyy useita somekasvoja, jotka pelasivat myös 12. maaliskuuta järjestetyssä tubettajien ja somevaikuttajien Youtube Allstars -lätkämatsissa.

Lue myös: Tubettajien lätkämatsi oli menestys – katsojia yli tuplasti enemmän kuin SM-liigaottelussa!

Tubettajien joukkueen kokoonpano:

Nino
Arttu Laitinen
Miku
Jaakko Parkkali
Roni Back
Daniel Ahola
Netta
HurHur
Jokrates
Nelli Orell
Scouppi
Eero
Niemi
Osmonautti
Seksikäs Suklaa
Veera Könönen
Andreas Tolonen
Mr.Zeus
Latinopalomies

Tiktokkaajien joukkueen kokoonpano:

Nikikristian91
Rapfaija
Mohamed
2Haardcore
Risanaamio
Vilizuxd
Luntti
Anniesofian
Kimi.Elias
Shokkiäijä
Kliffa
Tähkä
Kosiaho
Vikman
Akke1001
Proxyrod
Ärling
Annkayy
Nomi

Katso lyhyt esittelyvideo tulevan spektaakkeliottelun pelaajista:

Artikkelikuva: Rapfaija&Hiltunen, Steelers ry

Lue lisää

Tiktok

TikTok julkaisi SoundOn-jakelualustan – auttaa artisteja kohti kuuluisuutta!

TikTok julkaisi eilen SoundOn-jakelualustan auttaen pienempiä musiikintekijöitä menestymään urallaan. Musiikin levittäminen on alustalla maksutonta ja on tällä hetkellä saatavilla vain muutamissa maissa.

Published

on

TikTok on julkaissut tänään SoundOn-jakelualustan auttaen pienempiä musiikintekijöitä menestymään urallaan.

TikTok on aina ollut musiikkipainotteinen sovellus, joka vuoteen 2018 asti kantoi aiempaa nimeä Musical.ly. Sovellus on toiminut pienille artisteille ponnahduslautana kuuluisuuteen ja se on nostanut esiin aiemmin tuntemattomia musiikintekijöitä sovelluksen trendivirtaan. Tämä on nyt pienemmille artisteille entistä helpompaa, sillä TikTok on eilen julkistanut oman uuden SoundOn-jakelualustansa.

– All-in-one-alusta markkinointiin ja levitykseen, auttaen sinua rakentamaan uraa ja löytämään uusia faneja TikTokin eksklusiivisten kumppaneiden (Resso, CapCut) ja muiden digitaalisten suoratoistoalustoilla maailmanlaajuisen jakelupalvelumme kautta, kerrotaan SoundOnin omalla nettisivulla.

SoundOn ei tällä hetkellä veloita musiikin levittämisestä, sillä se jätti pois transaktiomaksut. Artistit voivat saada 100 prosenttia rojaltia rajoittamattoman ajan ja sama koskee muita kuin Bytedance-alustojakin, mutta ensimmäisen vuoden jälkeen rojaltimaksu laskee 90 prosenttiin.

– Uudet artistit ja musiikintekijät muodostavat elävän yhteisön TikTokissa, ja SoundOn on suunniteltu tukemaan heitä heidän ottaessaan ensimmäisiä askeleita urallaan. SoundOn-tiimimme ohjaavat tekijöitä matkallaan suurelle lavalle ja tuovat TikTokin asiantuntemuksen ja voiman eloon artistille, kertoo TikTokin musiikin johtaja Ole Obermann.

Beta-kokeilujen jälkeen SoundOn on saatavilla ainoastaan Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa ja Indonesiassa.

Lue myös: TikTok estettiin Venäjällä – Netlix meni myös maan kielletylle listalle!

Lue lisää

Tiktok

TikTok estettiin Venäjällä – Netlix meni myös maan kielletylle listalle!

TikTok on estänyt alustallaan videosisällön julkaisemisen Venäjän muuttuneiden lakien perusteella sekä valheellisen informaation levittämisen estämiseksi. Myös Netlixin katselu meni maan kielletylle listalle eikä venäläisten sarjatuotantojen tekoa enää jatketa. 

Published

on

TikTok toimii globaalisti ja kuka tahansa voi katsoa siellä olevaa sisältöä mihin aikaan haluaakaan. Näin ei kuitenkaan enää ole, sillä venäläisiltä käyttäjiltä evättiin oikeus katsoa videosisältöä kyseistä palvelusta.

Yritys ilmoitti eilen Twitterissä estävänsä sekä Venäjällä tapahtuvan livestriimauksen, että myös uuden sisällön julkaisemisen.

– Venäjän uuden valeuutisia koskevan lain valossa meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin keskeyttää livestriimaus ja videopalvelumme uusi sisältö, kun tarkastelemme tämän lain turvallisuusvaikutuksia. Tämä ei vaikuta sovelluksen sisäiseen viestipalveluumme, kirjoittaa TikTokComms Twitterissä.

Venäjän uuden lain mukaan kuka tahansa organisaatio voi saada jopa 15 vuoden vankeustuomion valheuutisten levittämisestä, joka koskee myös somesivustoja. Taustalla on vaikuttanut Ukrainan konflikti.

Myös toinen supersuosittu suoratoistopalvelu Netflix on tehnyt kylmän päätöksen kylmälle maaperälle, nimittäin se on päättänyt myös keskeyttää palvelunsa Venäjällä.

“Olemme paikan päällä vallitsevien olosuhteiden vuoksi päättäneet keskeyttää palvelumme Venäjällä”, Netflixin tiedottaja sanoi eilen Varietyn mukaan.

Edes tulevia elokuvia, kuten The Batmania, Morbiusta ja Sonic the Hedgehogia ei tulla kyseisessä valtiossa julkaisemaan.

Lue myös: TikTokkaaja pidätettiin miljardien dollarien Bitcoin-varkaudesta – viranomaiset löysivät jättisumman aviomiehen lompakosta!

Lue lisää

Tiktok

TikTok-tähti Charli D’Amelio julkaisi meikkaamattomia kuvia – “Taidan tulla hulluksi”

Charli D’Amelion meikittömät selfiet keräsivät paljon ylistystä ja kehuja sosiaalisessa mediassa.

Published

on

TikTok-tähti Charli D’Amelio on julkaissut tällä viikolla Instagramiin sarjan selfieitä, joissa hän esiintyy meikkamattomana. 

Charli Grace D’Amelio on 17-vuotias yhdysvaltalainen tanssija ja tiktokkaaja, jolla on yli 130 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Hänet tunnetaan parhaiten tanssivideoistaan, joiden ansiosta hän on noussut maailman seuratuimmaksi tiktokkaajaksi.

Helmikuun aikana D’Amelio on julkaissut lähes 50 miljoonan seuraajan suuruiselle Instagram-tililleen postauksen, joka on kerännyt kommenttiosioon paljon samaistuttavia ja arvostavia kommentteja. Julkaisu nimittäin sisältää sarjan D’Amelion ottamia selfieitä, joissa hänen kasvoiltaan näkee tähden kärsineen aknesta.

– Rehellisesti sanoen kiitos tästä julkaisusta. Olet kaunis, yksi seuraajista kommentoi.

– Minulla on akne ja tämä nosti itseluottamukseni todella korkealle. Kiitos todella paljon, toinen kirjoitti.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön cd (@charlidamelio) jakama julkaisu

Postaus on kerännyt tähän mennessä jo 3,7 miljoonaa tykkäystä ja se on saanut 14 tuhatta kommenttia.

D’Amelio kertoi myöhemmin Twitterissä syyn päätökseensä olla meikkaamatta ja esitellä luonnollista ihoaan Instagram-kuvissaan, kun NBC:n toimittaja Kat Tenbarge kehui D’Amelion postausta Twitterissä.

– Minulla on kestänyt kauan tuntea ihoni mukavaksi, mutta tältä minä näytän ja ainoastaan meikkaaminen auttaa paljon. Minun on oltava itsevarma ja opittava rakastamaan jokaista ”epätäydellisyyttäni”, mutta jokainen asia tekee minusta ainutlaatuisen ja erikoisen omalla tavallani, vastasi D’Amelio Tenbargen tviittiin.

Artikkelikuva: Charli D’Amelio, Pinterest

Lue lisää

Trendaavat