Connect with us

Tiktok

TikTok-trendit: mitkä soundit ovat kuumimpia tällä hetkellä?

Published

on

TikTok-trendit eivät tunnu loppuvan kesken, sillä joka viikko julkaistaan uusia kappaleita, sekä myös vanhat biisit muistuvat mieleen.

TikTok-trendit eivät tunnu loppuvan kesken, sillä joka viikko julkaistaan uusia kappaleita, sekä myös vanhat biisit muistuvat mieleen.

TikTok nauttii tällä hetkellä suosituimman sosiaalisen median statusta varsinkin nuorten keskuudessa. Lyhyiden videoiden ansiosta ihmiset saavat suoraan viihdettä ja seuraavaan videoon siirtyminen on tehty helpoksi. Siitä herääkin kysymys, mitkä kappaleet ovat tällä hetkellä suuressa kulutuksessa?

1. Into The Thick Of It

Tämä soundi on varmasti tullut jokaisen ForYou -sivulle, sillä Into The Thick Of It on tämän viikon trendaavin soundi. Viikossa siihen liittyviä videoita on katsottu liki 275 miljoonaa kertaa. Soundiin ei sinänsä liity tietynlaista tanssia tai puhetta, vaan kappaleeseen ollaan tehty hyvin satunnaisia videoita.

@patriciabrewer26

When your brother gets a good idea 🤦‍♀️🤦‍♀️#fyp#dummy

♬ Into The Thick Of It! – The Backyardigans

2. Adult Swim

Uutisoimme viime viikolla tästä soundista, kun se räjähti poikkeuksellisesti koko TikTokissa. Suomessa niinkään soundi ei ole kerännyt hyvin paljon näkyvyyttä, mutta Yhdysvalloissa siitä on tullut jättimenestys. Soundi on kerännyt 88,3 miljoonaa katselukertaa kuluneen viikon aikana ja on toiseksi suosituin TikTok-trendi.

@okyanger

I made this instead of actually studying #adultswim #apexams

♬ Running Away – VANO 3000 & BADBADNOTGOOD & Samuel T. Herring

Lue täältä, mistä tässä trendissä on kyse: Adult Swim TikTok-trendi leviää hurjaa vauhtia – mistä on kyse?

3. Nobody

Uusimpien nousevien soundien kohdalta löytyy Nobody, joka ei näyttäisi olevan vielä hetkeen ohi. Tähän kappaleeseen liittyy trendi, jossa ihmiset lähtevät juoksemaan kamerasta pois päin. Kappaleeseen on tehty lyhyellä aika välillä yli 180 000 videota.

@flynnridertiktoks

Since the other one got taken down here’s this one 😢 #flynnrider #flynnridertiktok #tangled

♬ Nobody – Mitski

 

4. Touch Down 2 Cause Hell

Neljäntenä listassa on Touch Down 2 Cause Hell, joka on ollut myös suosittu suomalaisten keskuudessa. Trendissä on tietynlainen kävely tyyli, jossa yleensä kaverukset seuraavat johtajaa perässä. Soundi on kerännyt yhteensä 350 000 eri videota ja on neljänneksi trendaavin ääni TikTokissa tällä viikolla.

@arielctyson

Ultimate boy dad #HoldMyMilk #fyp #foryou #momdad #baby #familythings #bigfamily #foryoupage #pregnant #boydad #dadtok #momtok

♬ Touch Down 2 Cause Hell – Hd4president

5. Life Is Incredible

Viimeisempänä, muttei vähäisimpänä listalla on Life Is Incredible-soundi. Monet ovat tehneet trendin yleensä hyvin pukeutuneena, ihan kun olisivat juhlissa, mutta myös arkivaatteet tuntuvat toimivan hyvin. Kappaleeseen tehdyt videot ovat keränneet viikossa yli 47 miljoonaa katselukertaa.

https://www.tiktok.com/@thisischanny/video/6972610013533588742?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

TikTok-trendit ovat oiva tapa aloittaa videoiden tekeminen, sillä algoritmi ruokkii katsojien henkilökohtaista sivua, jos siihen tehdään useampia videoita. Muita tällä hetkellä nousevia trendejä ovat muun muassa Trinidad Cardona – Dinero, Playboy Carti – Punk Monk sekä KISS – I Was Made For Lovin’ You.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

 

Tiktok

Mikä on TikTokin katsotuin video? Tässä on Top 10

Oletko koskaan pohtinut mikä on TikTokin katsotuin video? Tässä artikkelissa esittelemme suositun videopalvelun 10 suosituinta videota.

Avatar photo

Published

on

Oletko koskaan pohtinut mikä on TikTokin katsotuin video? Tässä artikkelissa esittelemme suositun videopalvelun 10 suosituinta videota.

Viimeiset kaksi vuotta TikTok on ollut kiistatta suosituin sosiaalisen median kanava, joka on pitänyt meidät kaikki kiireisinä koukuttavilla lyhytvideoilla. Sovelluksessa on paljon legendaarisia videoita, jotka ovat monelle tuttuja, mutta tiedätkö, mitkä ovat kaikkien aikojen katsotuimmat TikTok-videot?

Top 10 -listalla yksi nimi erottuu joukosta muiden edestä – Zack King, jota kutsutaan myös edittivelhoksi. Hänen katsotuimmalla videollaan on yli 2,2 MILJARDIA näyttökertaa. Myös hänen kolme muuta videotaan ovat listalla. Listalta löytyy myös muita tuttuja nimiä, kuten Khaby Lame, Bella Poarch ja James Charles.

Lue myös: Tässä ovat Suomen suosituimmat TikTok-tilit – kuinka monta tiedät?

Tässä ovat kaikkien aikojen 10 katsotuinta TikTok-videota:

1) Zach Kingin Harry Potter illuusio – 2,2 miljardia katselukertaa

Zack King on tuttu mielettömistä TikTokeista, jotka saavat aina katsojan ihmettelemään, kuinka video on tehty. Tässä on kaikkien aikojen katsotuin TikTok-video, joka on kerännyt artikkelin kirjoitushetkellä yli 2,2 miljardia näyttökertaa.

@zachking

They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. 🧹#illusion #magic #harrypotter

♬ Zach Kings Magic Broomstick – Zach King

2) James Charlesin joulutransition – 1,7 miljardia katselukertaa

Toisena listalla on meikki- ja tanssivideoista tuttu James Charles, mutta hänen katsotuin video ei liity juuri mainittuihin aiheisiin. TikTokin toiseksi katsotuin video on Jamesin vuonna 2019 julkaisema jouluaiheinen video.

@jamescharles

Welcome to the Sisters Christmas Party! 🎅🏻❤️ #fyp #christmas #HolidayBeat

♬ Tactical Christmas – Chivi 😘

3) Zach Kinging piiloleikki illuusio – 1,1 miljardia katselukertaa

Jälleen saamme ihastella Zach Kingin taitoja. TikTokin kolmanneksi katsotuimmassa videossa Zack näyttää parhaan piilopaikan. Katso ja ihmety!

@zachking

This is the best hiding spot ever #hideandseek #magic

♬ original sound – Zach King

4) Zach Kinging lasikakku illuusio – 966,4 miljoonaa katselukertaa

Zach on jälleen asialla. Tällä kertaa vuorossa illuusio, joka tulee räjäyttämään tajuntasi. TÄMÄ VIDEO kannattaa katsoa!

@zachking

Do you see the glass as half full or half empty?? #perspective #magic

♬ Glass Half Full Zach King – Zach King

5) Bella Poarchin “M To The B” video – 683,6 miljoonaa katselukertaa

Tämä video on tullut vastaan lähes jokaiselle TikTokissa ja tästä on saanut inspiraatiota varmasti moni, joka on tehnyt samankaltaisen videon myös Suomessa. TikTokin viidenneksi katsotuimmassa videossa Bella Poarch heiluttaa päätään M to the B -kappaleen tahtiin.

@bellapoarch

To the 🐝 🐝 🐝 #fyp

♬ M to the B – Millie B

6) Zach Kingin maalauslooppi – 659,5 miljoonaa katselukertaa

Zach on kiistatta tämän listan voittaja.  Tämä video on ladattu vuonna 2019 ja kerännyt yhteensä yli 659 miljoonaa näyttökertaa.

@zachking

⚠️ Caution wet paint. Who watched until the end??

♬ original sound – Zach King

7) Rahim Abramin “isoäiti ei epäröinyt” – 475,6 miljoonaa katselukertaa

Rahim Abram julkaisi videon, jossa hän ja isoäitinsä kaataa Coca Cola -juomaa lasin täyteen ja sen yli. Taustalla oleva äiti ei ilahtunut. Katso lopputulos sekä isoäitin reaktio.

@rahimabram

Бабушка не растерялась😅😂

♬ Mo Bamba – Sheck Wes

8) Jamie32bishin tanssivideo – 392,9 miljoonaa katselukertaa

TikTok-käyttäjä Jamie32bish käynnisti valtavan trendin, joka sai aikaan yli miljoona duettoa tälle videolle.

 

@jamie32bsh

♬ Say It Right – Sped Up Remix – Nelly Furtado & Speed Radio

9) Daexon video hymyilevästä vauvasta – 391,3 miljoonaa katselukertaa

Söpöysvaroitus! TikTok-käyttäjä Daexo julkaisi videon suloisesta vauvasta, joka sulatti kaikkien katsojien sydämmet.

@daexo

#foryou #baby

♬ original sound – Neep Fam

 

 

10) Kool Kid Nelly “Miten hän tiesi tämän tanssin” – 390.8 million views

Tämän listan viimeisellä sijalla on Kool Kid Nellyn video, jossa nainen osallistuu tanssimaan Calm Down -biisin tahtiin.

@koolkidnelly

How did she know this dance😱🔥 DC: @DENNISMIK💫

♬ Calm Down – Rema

 

Continue Reading

Tiktok

Weksi tienasi viime vuonna TikTokilla 200 000 euroa – kommenttikenttä täyttyi epäuskosta!

TikTokkaaja Henry “Weksi” Weckström paljasti tuoreella TikTok-videollaan viime vuoden tienestit, jotka hän antsaitsi TikTok-yhteistyövideoilla. Videon aiheena oli, että Weksi vastasi kysymyksiin, joita fanit ovat häneltä kysyneet.

Avatar photo

Published

on

TikTokkaaja Henry "Weksi" Weckström paljasti tuoreella TikTok-videollaan viime vuoden tienestit, jotka hän antsaitsi TikTok-yhteistyövideoilla. Videon aiheena oli, että Weksi vastasi kysymyksiin, joita fanit ovat häneltä kysyneet.
Instagram: @weksi & TikTok: @weksii

TikTokkaaja Henry “Weksi” Weckström paljasti tuoreella TikTok-videollaan viime vuoden tienestit, jotka hän antsaitsi TikTok-yhteistyövideoilla. Videon aiheena oli, että Weksi vastasi kysymyksiin, joita fanit ovat häneltä kysyneet.

Video alkoi kaikista herkullisimmalla, kun yksi katsojista oli kysynyt Weksiltä: “Paljonko tienaat TikTokilla?”

– Viime vuonna noin 200 000 euroa, Weksi kertoi ja siirtyi nopeasti seuraavaan aiheeseen.

Kommenttikenttään on ilmestynyt valtava määrä kommentteja ja ihmiset olivat epäuskoisia kuullessaan Weksin tulot viime vuodelta.

Laskimme Weksin TikTok-tililtä viime vuoden ajalta kaikki yhteistyövideot, joita löytyi yhteensä 54 kappaletta. Jos 54 yhteistyövideota jaetaan 200 000 eurolla –  tulee vastaukseksi 3 703 euroa per TikTok-video. Kuukausiansiona tämä tekee yli 16 500 euroa jokaisena kuukautena viime vuonna. Näissä laskelmissa ei ole huomioita mitään veroja, joten summat ovat alhaisempia.

– Tekee bägii, somevaikuttaja Mikael Renwall kommentoi julkaisuun.

Weksi tienasi viime vuonna TikTokilla 200 000 euroa:

@weksii

Näitä SÄ et tienny ennen! 🤨 seuraa mun snäppi weksiii nii pääset kysymään kans 🟡

♬ original sound – Weksi 🧡 – Weksi 🧡

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Weksi paljasti TikTok-tulojaan. Viime vuoden lokakuussa somevaikuttaja paljasti Hymypojat-nimisellä YouTube-kanavalla pyytävänsä yhteistyövideosta minimissään 2 500 euroa + arvolisänvero.

Lue myös: Näin paljon Weksi tienaa yhdestä TikTok-videosta!

Continue Reading

Tiktok

Asiantuntijat lyttäsivät TikTok-trendin – raaka kananmuna ei poista muistapäitä

Avatar photo

Published

on

Asiantuntijat varoittavat käyttämästä TikTokissa viime aikoina levinnyttä menetelmää mustapäiden poistoon, jossa käytetään raakaa munaa.

Asiantuntijat varoittavat käyttämästä TikTokissa viime aikoina levinnyttä menetelmää mustapäiden poistoon, jossa käytetään raakaa munaa.

TikTokissa on viime aikoina levinnyt trendi, jossa käytetään munanvalkuaista mustapäiden poistoon. Asiantuntijat kuitenkin varoittavat tämän menetelmän käytöstä, sillä se voi aiheuttaa suolisto-ongelmia.

TikTok tunnetaan viraalisista trendeistä. Viimeisin trendi, joka on lyönyt läpi TikTokissa, koskee ihonhoitoa. Tällä alalla on suuri seuraajajoukko, sillä käyttäjät ympäri maailmaa julkaisevat omia vinkkejään ihonhoitoon liittyen.

Viimeisin “lifehack” lupaa poistaa mustapäitä raa’alla kananmunalla. TikTok-käyttäjä Armen Adamjanin jakamassa videossa näytetään katsojille, kuinka tehdä oma mustapäiden postaja käyttämällä munanvalkuaista.

Videolla Adamjan harjaa munanvalkuaista kasvoilleen ja asettaa sen päälle talouspaperia. Hän toistaa tämän useaan kertaan ja antaa sen kuivua ja kovettua.

@creative_explained How to get rid of blackheads with 1 ingredient! 😳🤩 #skincare #lifehacks #diy #howto #nosestrip #cleaninghacks #egg #beautyhacks #skincaretips ♬ original sound – Armen Adamjan

Valitettavasti tämä keino ei ole asiantuntijoiden mielestä kovin tehokas ja turvallinen tapa poistaa mustapäitä. Ammattilaiset varoittavat, että raa’an kananmunan käyttäminen kasvoilla voi aiheuttaa salmonellatartunnan, joka voi johtaa esimerkiksi vatsakipuun, ripuliin ja oksenteluun.

Vaikka salmonellan riski on pieni, on asiantuntijoiden mielestä typerää ottaa riski, sillä kyseinen menetelmä ei tepsi mustapäiden poistoon.

“Kananmunan valkuainen sisältää kyllä lysotsyymientsyymiä, joka voi hajottaa iholla olevia bakteereja”, Bedew Skinin perustaja Rachael Robertson sanoi asiasta Mirrorille.

“Kananmunan valkuaiset koostuvat kuitenkin suurimmaksi osaksi vedestä, joten hyödyt ovat hyvin rajalliset verrattuna tarkoitukseen suunniteltuun tuotteeseen. Proteiinipitoisuuden

vuoksi se voisi saada ihon tuntumaan hieman kireämmältä, mutta tämä on vain väliaikaista.”

“Tekniikka itsessään saattaisi toimia pintatason likaan ja talisäikeissä olevaan öljyyn, jotka ihmiset usein sekoittavat mustapäihin. Varsinaisiin mustapäihin se ei vain riitä. Ne tarvitsevat kunnollista uuttamista.”

“Puhumattakaan siitä, että vaikka salmonellan riski on pieni, se ei ole mahdotonta”, Robertson lisäsi.

Lue myös: Suomalainen somevaikuttaja uutisoitiin virheellisesti kuolleeksi – näin hän kommentoi tapausta

Continue Reading

Tiktok

TikTokkaaja sai roolin huippusarjasta – taustalla Suomessakin menestynyt TikTok-trendi!

Avatar photo

Published

on

Maailmanlaajuinen TikTok-trendi on tuonut TikTokkaajille upeita mahdollisuuksia. Suomessa ravintolayrittäjä sai nerokkaalla tempauksella ravintolalleen ilmaista mainontaa.
TikTok: Living_dead_josh & YouTube: Lypsytube

Maailmanlaajuinen TikTok-trendi on tuonut TikTokkaajille upeita mahdollisuuksia. Suomessa ravintolayrittäjä sai nerokkaalla tempauksella ravintolalleen ilmaista mainontaa.

Yhdysvaltalaisen Josh Nalleyn pitkäjänteisyys tuotti tulosta, kun TikTokkaaja sai roolin CSI: Vegas -sarjasta. 42-vuotias mies suoritti vuoden ajan TikTok-trendiä, joka lopulta sai halutun huomion. Hän esitti julkisesti kuollutta lähes vuoden ajan. Trendin tarkoituksena on tehdä niin kauan jotain, että saadaan joltain haluttu reaktio.

Tempaus sai aikaan miehelle halutun lopputuloksen. Hänet valittiin näyttelemään kuollutta miestä CSI: Vegas-sarjaan.

Lue myös: Tässä ovat Suomen suosituimmat TikTok-tilit – kuinka monta tiedät?

Ravintolapäällikkönä työskentelevä Nalley on esittänyt kuollutta ympäri Vegasia vuoden aikana yhteensä 321 kertaa. Ja jokaisesta näyttelystä on lyhytvideo TikTokissa.

Vuotta myöhemmin TikTokkaaja on kerännyt tililleen yli 115 000 seuraajaa ja yli 4 miljoonaa katselukertaa. Hän esiintyy CSI: Vegas-sarjan kuudennessa jaksossa, joka esitetään 3. marraskuuta.

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You – The Who

Sama TikTok-trendi on tuottanut tulosta myös Suomessa

TikTokista tuttu ravintolayrittäjä Lauri Kaivoluoto järjesti kesällä tempauksen, jossa tarkoituksena oli saada ravintolalleen näkyvyyttä tismalleen samalla trendillä.

Tarkoituksena oli saada Suomipopin Aamulypsystä tuttu Jaajo Linnonmaa käymään Kaivoluodon ravintola Backaksessa syömässä rommirusina jäätelöä. Kaivoluodon strategiana oli julkaista joka päivä TikTokkiin video ja soittaa Linnonmaalle tärkeää Hohto –  Jos totta olisit -kappaletta –  niin kauan, kunnes hän saapuu ravintolalle.

Ilmiötä oli ehtinyt kulua 11 päivää, kun Linnonmaa ilmestyi ravintolalle aamulla kello 06:09, mutta ravintola oli suljettu, eikä ravintoloitsiaa näkynyt paikalla.

– 06:09. Mun moka. Mä oon jatkossa 06.08 joka aamu siellä ja siihen asti Hohto jatkaa soimista, Kaivoluoto kertoi TikTok-videollaan.

@laurikaivoluoto Tägätkää @jaajolinnonmaa ♬ Jos totta olisit – Hohto

Suomen TikTokissa viraaliksi noussut ilmiö kesti yhteensä 36 päivää, kunnes Linnonmaa hiipi Ravintola Backaselle ja yllätti Kaivoluodon.

–  Vieressäni istuu herra, joka pisti mun kesäloman läskiks. Sain heinäkuussa valtavan määrän viestejä, että mee nyt Jaajo syömään sinne Backakseen sitä saatanan rommirusina jäätelöö, et me ei jakseta enää kuunnella tätä biisiä, Jaajo kertoi Lypsytuben videolla.

– Meillä on tosi minimaalinen markkinointibudjetti ja mun mielestä parhaat markkinointitavat on tollasia vähän tyhmii ja ennen kaikkee somessa ja TikTokissa osallistavia, Kaivoluoto totesi Jaajolle Lypsytuben videolla.

Jaajo Linnonmaa lopetti Lauri Kaivoluodon tempauksen:

Continue Reading

Tiktok

Näin paljon Weksi tienaa yhdestä TikTok-videosta!

Henry “Weksi” Weckström paljasti Hymypoikien uusimmalla videolla, paljonko hän tienaa kaupallisesta TikTok-videosta.

Avatar photo

Published

on

Henry "Weksi" Weckström paljasti Hymypoikien uusimmalla videolla, paljonko hän tienaa kaupallisesta TikTok-videosta.
@weksi Instagram

Oletko miettinyt, paljonko somevaikuttajat tienaavat kaupallisilla yhteistöillä? TikTokista tuttu Henry “Weksi” Weckström paljasti vain murto-osan omasta tulovirrastaan.

Lue myös: Paljonko somevaikuttaja tienaa viikossa? Derya Dincer paljasti TikTokissa

Hymypoikien uudella videolla Weksi ja Santeri “Santtust” Hänninen pelasivat Spill Your Guts Or Fill Your Guts -peliä, jossa tarkoituksena on vastata kysymykseen rehellisesti tai syödä/juoda jotain epämiellyttävää.

Videon alkupuolella Santtust kysyy Weksiltä: “Kuinka paljon sä pyydät yhdestä TikTok-yhteistyöstä rahaa?”

Pienen mietinnän jälkeen Weksi vastaa rehellisesti: “Vähintään 2 500 euroa + arvonlisävero yhdestä TikTokista.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HENRY WECKSTRÖM (@weksi) jakama julkaisu

2 500 euroa on siis minimi summa, jolla Weksi tekee kaupallisia yhteistöitä.

29-vuotiaalla Weksillä on TikTokissa yli 350 000 seuraajaa ja hän kerää videoihinsa kuukausittain yli 800 000 tykkäystä.

Continue Reading

Trendaavat