Connect with us

Striimaajat

Avatar photo

Published

on

Twitch

Lärvinen siirtyy Kickiin – “Twitch ei suostunut antamaan mulle tunnuksia takas”

Lärvinen siirtyy striimaamaan uuteen ja kohuttuun Kick-palveluun.

Avatar photo

Published

on

Lärvinen siirtyy striimaamaan uuteen ja kohuttuun Kick-palveluun.

Suosittu suomalainen striimaaja, Lärvinen, on päättänyt siirtyä suoratoistopalvelu Kickiin sen jälkeen kun hänelle ei suotu tunnuksia takaisin Twitchiin. Lärvinen kertoo, että hän on kuullut uusien striimausalustojen tarjoavan parempia sopimuksia aloitteleville striimaajille, kun taas Twitchin partnerit jakavat nykyään tulot 50/50. Kickiin siirtyminen tuli katsojien ehdotuksesta ja Lärvinen näkee sen turvallisempana vaihtoehtona, joka muistuttaa paljon Twitchiä.

Joonas “Lärvinen” Järvinen sai alun perin bannit Twitchiin viime vuoden kesäkuussa seksuaalisen aktin simuloinnista. Silloin hän ilmoitti, että bannit ovat pysyviä. Kuitenkin muutaman kuukauden kuluttua Lärvinen ilmoitti saaneensa tilinsä takaisin.

Palattuaan striimaamaan hän kuitenkin sai uudet bannit tililleen, vaikka ei ollutkaan striimannut sekuntiakaan.

Lue myös:

Kysyttäessä siitä, mitä tapahtui, kun hän palasi Twitchiin ja sai välittömästi uuden bannin, Lärvinen kertoo tapauksesta, joka tapahtui viime syksynä.  Hän oli laittanut striimin päälle ja jättänyt siihen 10 minuutin mittaisen alkuintron, jonka aikana hänelle soitettiin Diili-ohjelmasta.

– Atte Salminen soitti Diili-ohjelmasta, että pääsetkö jeesaamaan ja lahjoittamaan.  Mä kävin lahjottamassa ja se intro jäi pyörimään. Tulin kuvauksista himaan ja muistin, että se intro pyörii vieläkin ja en jaksanu illalla lähtee enää takaisin toimistolle, Lärvinen kertoi.

Seuraavana aamuna hän tajusi, että intro pyöri yhä, ja hänellä oli pari palaveria hoidettavana. Kun hän palasi toimistolle, hän ajatteli, että katsojat olivat katsoneet introa 24 tuntia, joten hän päätti laittaa YouTube-koostevideon pyörimään, jotta katsojat saisivat hieman vaihtelua.

– No siellähän (YouTube-videolla) oli sit joku tämmönen seksiliikkeen simulointi ja siitähän joku oli sit klipannu ja sit jälleen banneille. En päässyt sekuntiakaan striimaamaan, Lärvinen harmitteli.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön LÄRVINEN (@larvinen12) jakama julkaisu

“Kicki kuulemma tarjoo tällä hetkellä uusille striimaajille 100% diiliä”

Twitchin ja Kickin välillä on suuria eroja striimaajille tarjottavissa sopimuksissa, mikä on saanut monet suoratoistajat harkitsemaan vaihtoa uudelle alustalle.

– Kicki kuulemma tarjoo tällä hetkellä uusille striimaajille 100% diiliä. Yks suomalainen taitaa olla ennen mua Kickissä, niin mä meen nyt sinne ja toivottavasti muut tulevat perässä.

Kun Lärviseltä tiedusteltiin tulevasta sisällöstä Kickissä, hän ilmoitti tarjoavansa monipuolista sisältöä laajalla skaalalla.

Kicki on suoratoistopalvelu, joka perustettiin vuonna 2022. Palvelun taustalla on uhkapelisivusto nimeltä Stake, ja yksi sen perustajista on tunnettu suoratoistaja Tyler “Trainwreckstv” Niknam.

Lärvisen siirtyminen Kickiin herättää varmasti mielenkiintoa sekä hänen vanhojen että uusien katsojiensa keskuudessa. Onko Kickistä tulossa seuraava suuri suoratoistopalvelu vai kohtaako se samanlaisia haasteita kuin edeltäjänsä Twitch? Aika näyttää, miten tämä siirto vaikuttaa suomalaiseen suoratoistomaailmaan ja miten Lärvinen menestyy uudella alustalla.

Pääset seuraamaan Lärvisen striimejä tästä linkistä.

Continue Reading

Viihde

Lähde: Hasbulla pidätettiin – some täyttyy videopätkistä!

Red Corner MMA:n mukaan mukaan somestara Hasbulla Magomedov on pidätetty. 

Avatar photo

Published

on

Red Corner MMA:n mukaan mukaan somestara Hasbulla Magomedov on pidätetty. 

Red Corner MMA:n mukaan mukaan somestara Hasbulla Magomedov on pidätetty. 

Kuuluisa sometähti Hasbulla Magomedov on joutunut pidätetyksi, kertoo Red Corner MMA. Kamppailusivusto on saanut tietonsa lähteistä, joiden mukaan Hasbulla ja hänen seurueensa on otettu kiinni Dagestanissa. Twitterissä jaetulla videolla näkyy sometähden ja hänen seurueensa holtiton ajo keskellä usean kaistan autotietä.

Lue myös: 

Videon yhteydessä näkyy Dagestanin sisäasianministeriön vesileima. Sivuston mukaan seuruetta epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

20-vuotias Hasbulla ja hänen seurueensa kertoivat juhlineensa ystävänsä häitä ennen tapahtunutta.

Hasbulla kertoi Instagram-tilillään julkaistussa viestissä, että: “Päätimme hypeillä hieman. Se ei tule toistumaan, ihmiset pyydämme anteeksi. Meidän piti vastata siitä vähän.”

Myös Hasbullan virallinen Twitter-tili jakoi maanantai-iltana tekstin, jossa sanottiin: #Freebulla

Hasbulla on syntynyt Dagestanin alueella, joka on osa Venäjän federaatiota. Hänelle on diagnosoitu kasvuhormonin vajaatoiminta, joka on vaikuttanut hänen kasvuunsa. Tämä on johtanut siihen, että Hasbulla on jäänyt noin metrin mittaiseksi ja painaa noin 20 kiloa.

Continue Reading

Viihde

GILLA FC aloittaa kautensa – pelaajat, otteluohjelma ja lisätiedot!

Gilla FC aloittaa kautensa 24. huhtikuuta Jätkäsaaren tekonurmella, kun vastaan asettuu Hepuli.

Avatar photo

Published

on

Gilla FC aloittaa kautensa 24. huhtikuuta Jätkäsaaren tekonurmella, kun vastaan asettuu HePuLi.
@jmeynn

GILLA FC on tuore jalkapalloseura, joka on lähtenyt mullistamaan perinteistä jalkapalloilua. Vuonna 2022 perustettu seura on kerännyt joukkueeseensa eri alojen ammattilaisia, jotka jakavat intohimon jalkapalloa kohtaan. GILLA FC on saavuttanut uskomattoman suosion lyhyessä ajassa ja on nyt Suomen seuratuin jalkapalloseura.

Muutokset viime kaudesta

Aston Gilla päätti viime kauden Miesten Harraste Vitosen mestaruuteen. Tulevalla kaudella GILLA FC nähdään täysimittaisella kentällä Miesten Kutosessa. Sarjavaihdoksen lisäksi seura on tehnyt ison brändimuutoksen. Aiemmin seura tunnettiin nimellä Aston Gilla, mutta nyt nimi on muuttunut GILLA FC:ksi. Myös logo on saanut päivitystä.

Kuva: @jmeynn

GILLA FC julkaisi faneilleen mahdollisuuden hankkia Merch-tuotteita, jotka löytyvät seuran verkkosivuilta. Kuva: @jmeynn

Otteluohjelma

Gilla aloittaa kautensa 24. huhtikuuta Jätkäsaaren tekonurmella ja pelaa viikoittain kesäkuun loppuun saakka ennen kuin sarja jää kuukauden mittaiselle tauolle. Ottelut jatkuvat jälleen elokuussa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Gilla FC (@gilla.fc) jakama julkaisu

Gilla FC:n pelaajat & perustietoja

 • Tuomas Mönkkönen – @tuomasmonkkonen (C)
 • Joona Puhakka – @joonapuhakka
 • Roope Rannisto – @rooperannisto
 • Olli Litmanen – @ollilitmanen (Manageri)
 • Jaakko Parkkali – @jaakkoparkkali
 • Max Blomfelt – @maxblomfelt
 • Joonatan Väisänen – @jokratess
 • Johannes Väisänen – @theojohnnn
 • Nikke Mikkonen – @nmikkoi
 • Jesse Halonen – @jessehalonen
 • Aki Jokinen – @akijok
 • Mikael Sundberg – @sundbergmikael
 • Roni Back – @ronibackyt
 • Ilari Mettälä – @ilarimettälä
 • Ville Galle – @vikidivillegalle
 • Jare Brand – @jeanbabtiste
 • Ege Zulu – @egezulu
 • Emil Kiiskinen – @emilkiiskinen
 • Siim Liivik – @markasimo
 • Ani Nnebedum – @anibunny
 • Tuukka Ritokoski – @tuukkari
 • Janne Saarinen – @thesaarinen
 • Duarte Tammilehto – @duarteee
 • Turisti – @turistiii
 • Anton Mikkonen – @antonmikkonen (Maalivahti)
 • Henri Hokkanen – @henkan_ig (Maalivahti)
 • Jere Jussila – @jerejjussila (Maalivahti)

GILLA FC:n pelaajia vasemmalta oikealle: Max Blomfelt, Jesse Halonen, Mikael Sundberg, Aki Jokinen. Kuva: @jmeynn

GILLA FC on asettanut itselleen kunnianhimoisen tavoitteen nousta alemmista sarjoista kohti Mestarien liigaa, kuten seura on kertonut verkkosivuillaan.

“GILLA FC on uuden sukupolven jalkapalloseura, joka perustettiin Helsingissä vuonna 2022. Joukkue koostuu luovista pelaajista musiikin, taiteen, median ja kulttuurin eri aloilta. Gilla FC on jo nyt Suomen seuratuin jalkapalloseura, mutta kukaan hanki pelipaitaa cloutin takia. Gilla FC on todellinen seura ja todellinen yhteisö matkalla alemmista sarjoista Mestarien liigaan.”, GILLAn verkkosivuilla kerrotaan.

Kaikki GILLA FC:n ottelut ovat ilmaisia tapahtumia, joten kaikki ovat tervetulleita seuraamaan niitä joko paikan päällä tai YouTube-kanavan välityksellä. Ottelut lähetetään suorana GILLAn YouTube-kanavalla.

Continue Reading

Tiktok

Mikä on TikTokin katsotuin video? Tässä on Top 10

Oletko koskaan pohtinut mikä on TikTokin katsotuin video? Tässä artikkelissa esittelemme suositun videopalvelun 10 suosituinta videota.

Avatar photo

Published

on

Oletko koskaan pohtinut mikä on TikTokin katsotuin video? Tässä artikkelissa esittelemme suositun videopalvelun 10 suosituinta videota.

Viimeiset kaksi vuotta TikTok on ollut kiistatta suosituin sosiaalisen median kanava, joka on pitänyt meidät kaikki kiireisinä koukuttavilla lyhytvideoilla. Sovelluksessa on paljon legendaarisia videoita, jotka ovat monelle tuttuja, mutta tiedätkö, mitkä ovat kaikkien aikojen katsotuimmat TikTok-videot?

Top 10 -listalla yksi nimi erottuu joukosta muiden edestä – Zack King, jota kutsutaan myös edittivelhoksi. Hänen katsotuimmalla videollaan on yli 2,2 MILJARDIA näyttökertaa. Myös hänen kolme muuta videotaan ovat listalla. Listalta löytyy myös muita tuttuja nimiä, kuten Khaby Lame, Bella Poarch ja James Charles.

Lue myös: Tässä ovat Suomen suosituimmat TikTok-tilit – kuinka monta tiedät?

Tässä ovat kaikkien aikojen 10 katsotuinta TikTok-videota:

1) Zach Kingin Harry Potter illuusio – 2,2 miljardia katselukertaa

Zack King on tuttu mielettömistä TikTokeista, jotka saavat aina katsojan ihmettelemään, kuinka video on tehty. Tässä on kaikkien aikojen katsotuin TikTok-video, joka on kerännyt artikkelin kirjoitushetkellä yli 2,2 miljardia näyttökertaa.

@zachking

They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. 🧹#illusion #magic #harrypotter

♬ Zach Kings Magic Broomstick – Zach King

2) James Charlesin joulutransition – 1,7 miljardia katselukertaa

Toisena listalla on meikki- ja tanssivideoista tuttu James Charles, mutta hänen katsotuin video ei liity juuri mainittuihin aiheisiin. TikTokin toiseksi katsotuin video on Jamesin vuonna 2019 julkaisema jouluaiheinen video.

@jamescharles

Welcome to the Sisters Christmas Party! 🎅🏻❤️ #fyp #christmas #HolidayBeat

♬ Tactical Christmas – Chivi 😘

3) Zach Kinging piiloleikki illuusio – 1,1 miljardia katselukertaa

Jälleen saamme ihastella Zach Kingin taitoja. TikTokin kolmanneksi katsotuimmassa videossa Zack näyttää parhaan piilopaikan. Katso ja ihmety!

@zachking

This is the best hiding spot ever #hideandseek #magic

♬ original sound – Zach King

4) Zach Kinging lasikakku illuusio – 966,4 miljoonaa katselukertaa

Zach on jälleen asialla. Tällä kertaa vuorossa illuusio, joka tulee räjäyttämään tajuntasi. TÄMÄ VIDEO kannattaa katsoa!

@zachking

Do you see the glass as half full or half empty?? #perspective #magic

♬ Glass Half Full Zach King – Zach King

5) Bella Poarchin “M To The B” video – 683,6 miljoonaa katselukertaa

Tämä video on tullut vastaan lähes jokaiselle TikTokissa ja tästä on saanut inspiraatiota varmasti moni, joka on tehnyt samankaltaisen videon myös Suomessa. TikTokin viidenneksi katsotuimmassa videossa Bella Poarch heiluttaa päätään M to the B -kappaleen tahtiin.

@bellapoarch

To the 🐝 🐝 🐝 #fyp

♬ M to the B – Millie B

6) Zach Kingin maalauslooppi – 659,5 miljoonaa katselukertaa

Zach on kiistatta tämän listan voittaja.  Tämä video on ladattu vuonna 2019 ja kerännyt yhteensä yli 659 miljoonaa näyttökertaa.

@zachking

⚠️ Caution wet paint. Who watched until the end??

♬ original sound – Zach King

7) Rahim Abramin “isoäiti ei epäröinyt” – 475,6 miljoonaa katselukertaa

Rahim Abram julkaisi videon, jossa hän ja isoäitinsä kaataa Coca Cola -juomaa lasin täyteen ja sen yli. Taustalla oleva äiti ei ilahtunut. Katso lopputulos sekä isoäitin reaktio.

@rahimabram

Бабушка не растерялась😅😂

♬ Mo Bamba – Sheck Wes

8) Jamie32bishin tanssivideo – 392,9 miljoonaa katselukertaa

TikTok-käyttäjä Jamie32bish käynnisti valtavan trendin, joka sai aikaan yli miljoona duettoa tälle videolle.

 

@jamie32bsh

♬ Say It Right – Sped Up Remix – Nelly Furtado & Speed Radio

9) Daexon video hymyilevästä vauvasta – 391,3 miljoonaa katselukertaa

Söpöysvaroitus! TikTok-käyttäjä Daexo julkaisi videon suloisesta vauvasta, joka sulatti kaikkien katsojien sydämmet.

@daexo

#foryou #baby

♬ original sound – Neep Fam

 

 

10) Kool Kid Nelly “Miten hän tiesi tämän tanssin” – 390.8 million views

Tämän listan viimeisellä sijalla on Kool Kid Nellyn video, jossa nainen osallistuu tanssimaan Calm Down -biisin tahtiin.

@koolkidnelly

How did she know this dance😱🔥 DC: @DENNISMIK💫

♬ Calm Down – Rema

 

Continue Reading

Twitch

OG Ulla-Maijan Twitch-bannien kesto selvisi – striimaaja selvisi säikähdyksellä ja joutui koejalle!

OG Ulla-Maijan Twitch-bannien kesto selvisi keskiviikkona, kun striimausjätti oli vastannut muutoshakemukseen.

Avatar photo

Published

on

OG Ulla-Maijan Twitch-bannien kesto selvisi keskiviikkona, kun striimausjätti oli vastannut muutoshakemukseen.
Twitch: Ogumtv

OG Ulla-Maijan Twitch-bannien kesto selvisi keskiviikkona, kun striimausjätti oli vastannut muutoshakemukseen.

Suomalainen rap-artisti ja striimaaja OG Ulla-Maija sai maanantaina ikäviä uutisia, kun hänen Twitch-kanavansa oli bannattu.

– Vähintään 30 päivän [bannit] ja ihan v*tuiks kaikki, Ogum kirjoitti Discord-kanavallaan.

Lue lisää: OG Ulla-Maijalle Twitch-bannit – “Valitettavasti kanava ei aukee välttämättä enää ikinä”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön OG Ulla-Maija (@ogullamaija) jakama julkaisu

SuomiTwitch-yhteisöissä kuhisi muutaman päivän ajan, sillä bannien syy eikä kesto ollut tiedossa.

Keskiviikkona OG Ulla-Maija oli kuitenkin saanut Twitchiltä tiedon, että bannit ovat 30 päivän mittaiset.

– Twitch varmisti tänään, että bannit on 30 päivää sit jatketaan taas. Onneks ei ollu permat, Ogum kertoi 25. tammikuuta Instagram-tarinat -osiossa

Julkisuuteen ei ole vieläkään tullut tietoa bannien syystä tai siitä, että saako OG Ulla-Maija subathon-lähetyksen aikana tulleet tulot tilauksista.

– Joo kyllä ne taitaa mulle tulla. Mut en uskalla huokasta viel helpotuksesta niiden kans, Ogum kirjoitti Discord-kanavallaan.

Kahden viikon subathon-lähetyksen aikana striimaajan Twitch-kanavalla oli yli 7 000 tilausta.

Twitch oli myös ilmoittanut, että striimaaja asetetaan 90 päivän koeajalle, joka luultavasti tarkoittaa, että kanavan sisältöä seurataan aktiivisesti Twitchin puolelta.

– Nyt kuukausi vedetään tuben (YouTuben) puolella. Oon 90pv koeajalla eli nyt hetki vedetään rauhanpiippustriimejä tän sekoilun takia, striimaaja jatkoi Discordissa.

OG Ulla-Maija aloitti striimaamisen vuonna 2020 ja nousi heti SuomiTwitchin katsotuimpien kanavien joukkoon.

Continue Reading

Trendaavat