Connect with us

STRIIMAAJA

xQc

Kuka on xQc?

Felix “xQc” Lengyel on entinen Overwatch-pelin ammattilainen, joka jätti uransa e-urheilijana taakseen, kun hän alkoi menestyä Twitchissä. Hänet tunnetaan elämäniloisesta ja energisestä tyylistään viihdyttää katsojia, pelaten lähetyksissään pelejä laidasta laitaan, sekä tehden myös satunnaisia IRL-striimejä.

Mistä xQc on kotoisin?

xQc on kotoisin Kanadasta. Hän on edustanut maataan myös Overwatchin MM-kisoissa. Etnisyydeltään on hän kuitenkin kanadanranskalainen, joka selittää hänen paksun aksenttinsa tiettyjen englanninkielisten sanojen kohdalla. Hän osaa puhua myös ranskaa.
 

Pelaako xQc vielä Overwatchia?

Mitä tulee kilpailulliseen Overwatchiin, on xQc:n ura ollut hyvin värikäs. Vaikka hän edusti Kanadaa pelin MM-kisoissa vuosina 2017, 2018 ja 2019, on ura pelin arvostetuimmassa Overwatch Leaguessa ollut ohitse vuodesta 2018 lähtien.

xQc sai tällöin liigaan neljän ottelun mittaiset bannit, koska hän oli käyttänyt TriHard 7 -emotea liigan virallisessa striimissä. Lausunnossa väitettiin, että hän käytti sitä “rodullisesti halveksivalla tavalla”. Kaksi päivää myöhemmin Dallas Fuel vapautti xQc: n sopimuksestaan, jotta hän voisi keskittyä striimaamiseen täysipäiväisesti.

Paljonko on xQc:n varallisuus?

xQc:n nettovarallisuuden on arvioitu olevan noin 4 miljoonaa dollaria. Arvio perustuu hänen Twitch ja YouTube -tilaajiensa määrään, jotka muodostavat suurimman osan hänen tuloistaan. Niiden ohella, ainut muu tiedossa oleva tulonlähde on sisällöntuottajasopimus Luminosity Gamingin kanssa.

Tästä pääset tutustumaan xQc:n sisältöön:

Kansalaisuus: Kanada 
Oikea nimi: Felix Lengyel
Syntynyt: 12. marraskuuta 1995

+ 0 milj.
Twitch-seuraajaa
+ 0 milj.
Twitch-seuraajaa
+ 0
Instagram-seuraajaa
+ 0 milj
Twitter-seuraajaa