Connect with us

STRIIMAAJA

NICKMERCS

Kuka on NICKMERCS?

Nicholas “NICKMERCS” Kolcheff on yhdysvaltalainen Twitch-striimaaja, tubettaja, sekä organisaatio FaZe Clanin osaomistaja, joka pelaa striimeissään lähinnä Fortnitea ja Call of Duty: Warzonea.
 
NICKMERCS on kotoisin Detroitista, Michiganista. Hän nousi ihmisten tietouteen alun perin Halo- ja Gear of War -pelien ammattipelaajana. Myöhemmin vuonna 2010, alkoi hän striimaamaan Justin.tv:ssä, jossa hän keräsi seuraajakuntaa Gears of War -menestyksensä ansiosta. YouTube-kanavansa hän perusti vuonna 2011, jonne hän alkoi tehdä sisältöä Outlast- sekä Call of Duty -peleistä.
 
Vuonna 2018, NICKMERCS liittyi sisällöntuottajaksi Matthew “Nadeshot” Haagin organisaatioon 100 Thieves. Hänen Twitch-kanavansa alkoi kerätä tällöin suurta huomiota, jota edesauttoi se, että hän rikkoi joukkueensa kanssa myös Fortniten tappojen maailman ennätyksen 54 tapolla.
 
NICKMERCS päätyi kuitenkin lähtemään 100 Thievesistä vuoden 2019 toukokuussa, sillä organisaatio ei pitänyt hänen sanojensa mukaan kiinni lupauksistaan ja manageroitiin sitä huonosti. Myöhemmin saman kuun aikana, liittyi hän FaZe Claniin sisällöntuottajaksi, ja huhtikuussa 2021, ilmoitti hän nousseensa tästä roolista organisaation osaomistajaksi.
 

Paljonko NICKMERCS tienaa?

NICKMERCSin nettovarallisuuden on arvioitu olevan noin 4 miljoonaa dollaria. Hänen tulonsa koostuvat Twitch-tilaajista, yhteistöistä, sponsoridiileistä sekä YouTube-mainoksista ja oheistuotteiden myynnistä.

Kansalaisuus: Yhdysvallat (USA)
Syntynyt: 21. marraskuuta 1990
Puoliso: Emumita Bonita
Aktiivisena: 2011-nykyhetki
Pelit: Fortnite, Call of Duty: Warzone
Joukkueet joissa pelannut: 100 Thieves, FaZe Clan

+ 0 milj.
Twitch-seuraajaa
+ 0 milj.
YouTube-tilaajaa

Tutustu NICKMERCSin sisältöön tästä: