Connect with us

STRIIMAAJA

Mizkif

Kuka on Mizkif?

Matthew “Mizkif” Rinaudo on Yhdysvalloista kotoisin oleva Twitch-striimaaja, joka aloitti uransa vuonna 2016. Suuremman yleisön tietoisuuteen nousi hän vuonna 2018, alettuaan striimaaja Ice Poseidonin kameramieheksi.
 
Mizkifin nykyisissä striimeissä nähdään paljon Just Chatting -sisältöä, mutta myös Super Mario 64 -speedruneja sekä muita pelejä. Hän tekee myös paljon yhteistriimejä ystäviensä kanssa.
 
Joulukuussa 2020, järjesti hän kanavallaan Twitch Plays Pokémon -striimin, jossa katsojat ohjaavat pelihahmoa chat-komennoilla. Hänen katsojansa läpäisivät Pokémon FireRed -pelin 12 päivässä ja 5 tunnissa.
 

Organisaatio One True King

Mizkif on vuonna 2020 perustetun e-urheiluorganisaatio One True Kingin perustajajäsen, yhdessä Asmongoldin, Esfandin, Tips Outin ja Rich Campbellin kanssa.

Henkilökohtainen elämä

Mizkif seurustelee Twitch-striimaaja Maya Higan kanssa.

Mizkifillä on sydämessä myokardiitti, eli krooninen sydänlihastulehdus. Hänellä on todettu myös ADHD, jota ei voida lääkitä hänen sydänongelmiensa takia.

Vuonna 2019 Mizkif paljasti katsojilleen joutuneensa hetkeksi mielisairaalaan. Hän kertoi kärsineensä paniikkikohtauksen kaltaisista oireista ja tunteneensa, että hän tekee kuolemaa. Psykiatrille puhuminen ja striimaustauko kuitenkin korjasivat asian, eikä vastaavaa ole sen jälkeen enää tapahtunut.

Paljonko Mizkif tienaa?

Mizkifin nettovarallisuuden on arvioitu olevan noin 900 000 dollaria vuoden 2020 syyskuussa. Hän tienaa rahansa pääosin Twitch-tilaajista ja lahjoituksista. Kirjoitushetkellä (9.4.2021) on Mizkifillä yhteensä 30 768 Twitch-tilaajaa.

Kansalaisuus: USA
Syntynyt: 16. helmikuuta 1995

+ 0 milj.
Twitch-seuraajaa
+ 0
YouTube-tilaajaa

Tutustu Mizkifin sisältöön tästä: