Connect with us

STRIIMAAJA

Dr Disrespect

Kuka on Dr Disrespect?

Herschel “Dr Disrespect” Beahm on yksi maailman suurimmista striimaajista, jonka elämää suurempi hahmo ja viihdyttävä striimaustyyli on tehnyt hänestä yhden maailman seuratuimmista sisällöntuottajista. Ennen uraansa striimaajana, Beahm on työskenteli Call of Duty -pelisarjan karttojen kehittäjänä Sledgehammer Games -yrityksessä.

Onko Dr Disrespect keksitty hahmo?

Kyllä, Dr Disrespect on Guy Beahmin keksimä hahmo. Taustatarinan mukaan, Doc on kaksinkertainen Blockbuster-videopelimaailmaailmanmestari, voitettuaan peräkkäiset NBA Jam -pelin turnaukset vuosina 1993 ja 1994. Tämän vuoksi Doc tunnetaan myös lempinimellä “Two-Time”, joka sai myös todellisen tarkoituksen, hänen voitettuaan Esports Awardsien vuoden striimaajapalkinto vuosina 2017 ja 2019.

Miksi Dr Disrespect bannattiin Twitchistä?

Maaliskuussa 2020, Dr Disrespect solmi eksklusiivisen sopimuksen Twitchin kanssa sivustolla striimaamisesta. Sopimuksen mitta oli raportoidusti kaksi vuotta, sekä arvoltaan useita miljoonia dollareita. Kesäkuun 26. päivä, hänet kuitenkin bannattiin sivustolta. Raporttien mukaan banni on pysyvä, eikä Twitch ole paljastanut vieläkään sen syitä julkisuuteen.

Elokuun 7. päivä, Doc siirty striimaamaan YouTube Gamingiin. Hänen paluustriimiään saapui katsomaan yli 500 000 katsojaa, jotka odottivat kuumeisesti kuulevansa syyt hänen karkotukselleen. Monien yllätykseksi hän kertoi, ettei tiedä itsekään banniensa syitä ja väitti, ettei ole tehnyt mitään niitä ansaitakseen.

Paljonko on Dr Disrespectin varallisuus?

Dr Disrespectin nettovarallisuuden on arvioitu olevan noin 6 miljoonaa dollaria. Hänen tulonsa koostuvat striimin tilaajista, lahjoituksista, mainostuloista, oheistuotteiden myynnistä, sekä kaupallisista yhteistöistä ja sponsorisopimuksista. Tällä hetkellä, kaksinkertaista Blockbuster-videopelimaailmanmestaria sponsoroi useat suuret brändit, kuten G Fuel, Turtle Beach ja Roccat.

Tutustu Dr Disrespectin sisältöön tästä:

Kansalaisuus: USA
Oikea nimi: Herschel Beahm

+ 0 milj.
YouTube-tilaajaa
+ 0 milj.
Instagram-seuraajaa