Connect with us

Twitch

Shroudin puolet tuloista menee veroihin – ei välitä silti lähes lainkaan!

Published

on

Shroud vaatii Valorantia poistamaan Judge-haulikon, kun hän menetti totaalisesti hermonsa kesken Valorant-pelin viime viikolla.

Maailman suosituimpiin striimaajiin kuuluvan Shroudin puolet tuloista menevät veroihin, mutta supertähden menoa, eikä arkea tämä haittaa.

Michael “shroud” Grzesiek on entinen CS:GO-ammattilainen ja nykyinen striimajaa, joka on noussut Twitchin suosituimpiin striimaajiin. Verot ovat monien suosittujen ihmisten haittoja, eikä missään nimessä Shroud ole poikkeus. Hän maksaa vuodessa luultavimmin miljoonia dollareita veroja.

Monet striimaajat ovat kovaan ääneen valittanut liian isoista veromenoista, mutta Shroud kertoi katsojilleen, miks hän ei välitä, vaikka hän menettää lähes puolet rahoistaan veroihin.

– En todellakaan välitä liikaa veroista. Ei ole väliä, olen tilanteessa, jossa pelaan videopelejä ammatikseni… En todellakaan välitä, Shroud kertoi katsojilleen.

Shroud painotti, että hän on todella kiitollinen nykyisestä asemastaan, jossa hän voi yksinkertaisesti istua ja pelata videopelejä päivät pitkät ja elää sillä.

– Se on perseestä, puolet rahoistani on mennyt, mutta tosiasia on se, että minulla on paljon rahaa… Istun kirjaimellisesti tässä perseelläni tekemättä mitään. En todellakaan välitä, Shroud painotti nauraen.

Lue uusimmat Striimaaja-artikkelit täältä.

Muista seurata meitä myös Instagramissa!