Connect with us

Valorant

NA-joukkueet tuhosivat EU-joukkueet Valorantissa – derken fnatic ja Jampin Liquid alempaan kaavioon

Avatar photo

Published

on

NA-joukkueet tuhosivat EU-joukkueet VCT Masters Reykjavik LAN-turnauksessa tiistaina. 

NA-joukkueet tuhosivat EU-joukkueet VCT Masters Reykjavik LAN-turnauksessa tiistaina. 

Valorantin ensimmäinen kansainvälinen LAN-turnausta on pelattu kolme päivää ja isoja yllätyksiä on jo nähty. Tiistai-iltana ensin Elias “Jamppi” Olkkosen tähdittämä Team Liquid joutui tyytymään tappioon, kun Version1-joukkue oli vahvempi kartoin 2-1.

Heti Liquid – Version 1 -ottelun jälkeen Nikita “derke” Sirmitevin edustama fnatic kohtasi Pohjois-Amerikan parhaimman joukkueen Sentinelsin. Myös tässäkin kamppailussa NA-joukkue vei pidemmän korren, mutta kartoin 2-0.

Tappiot EU-joukkueille tarkoittavat sitä, että he joutuvat hakea vauhtia turnauksen alemmasta kaaviosta. Tappioille ei ole enää varaa, sillä turnauksesta tippuu ulos kahdesta tappiosta.

Lue myös: Valorant Masters Reykjavik -turnaus alkaa – katsojan tietopaketti täältä!

Team Liquid vs. Version1 – Jamppi syttyi hiljalleen

Ottelu alkoi Version1 valitsemalla Split-kartalla. Liquid nappasi ensimmäiseltä puoliskolta seitsemän kierrosta nimiinsä puolustuspuolelta. Puolenvaihdon jälkeen ottelu jatkui tasaisena ja lopulta kartan voittaja ratkesi vasta jatkoajalla, kun Liquid oli vahvempi lukemin 16-14.

Liquidin suomalaistähti Jamppi oli joukkueensa tilastojen hännillä ja ensimmäinen kartta näytti Jett-pelaajalta varsin vaikealta.

Split statsit:

Kuvalähde: Spike.gg

Toinen kartta alkoi Liquidin puolelta tahmeasti, mutta lopulta ennen puoltenvaihtoa joukkue onnistui pääsemään peliin mukaan ja puolia vaihdettiin Versio1:n johtaessa lukemin 7-5. Jamppi alkoi selvästi heräilemään toiseen karttaan ja sen näki suomalaisen tilastoissa. Lopulta kuitenkin Versio1 tasoitti ottelusarjan 1-1:een, kun Ascent päättyi lukemin 13-11.

Ascent statsit:

Kuvalähde: Spike.gg

Ratkaiseva kartta oli yksipuolista katsottavaa, kun Version1 paineli ensimmäisellä puoliskolla jopa 10-2-johtoon. Liquid ei onnistunut pääsemään enää otteluun mukaan ja näin Version1 nappasi kartan nimiinsä lukemin 13-4.

Haven statsit:

Kuvalähde: Spike.gg

Sentinels vs. fnatic – derken ja TenZin kamppailu

Myöhään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä starttasi todella odotettu kamppailu, kun Pohjois-Amerikan paras joukkue Sentinels aloitti turnauksen ja vastaan asettui suomalaisen derken tähdittämä fnatic.

Ottelu alkoi fnaticin valitsemalla IceBoxilla, joka oli äärimmäisen tiukka. Ensimmäinen puolisko päättyi tasan 6-6 ja myös seuraava puolisko oli todella tiukka. Lopulta Sentinels nappasi kartasta niukan 13-11-voiton supertähti Tyson “TenZ” Ngon ja IGL Shahzeb “ShahZaM” Khan esimerkeillä.

Heti kartan alussa Jett-pelaajat derke ja ShahZaM ottivat toisistaan mittaa. Sentinelsin ShahZaM puski aggressiivisesti kohti Fnatic-pelaajia ja tiputti derken lisäksi kaksi muuta pelaajaa ja varmisti näin eco-kierrosvoiton joukkueelleen.

IceBox statsit: 

Kuvalähde: Spike.gg

Toine kartta oli melkein yhtä tasainen kuin aikaisempikin, mutta tilanteessa 13-10 TenZ:n huikea pelaus Jettillä toi Sentinelsille 13-10-voiton. Kanadalaistähti näytti myös taitojaan todella ratkaisevassa erässä tilanteessa 9-8. TenZ latoi Marshal-kiväärillä neljä fnatic-pelaajaa kumoon C-pommipaikalla.

Haven statsit: 

Kuvalähde: Spike.gg

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Sentinels Twitter

CS:GO

Tarik aloitti Twitterissä kahakan: “CSGO on paljon vaikeampi kuin Valorant”

Published

on

Tarik aloitti Twitterissä melkoisen kahakan yhteisöjen välillä, kun twiittasi CS:GO:n olevan paljon vaikeampi peli kuin Valorant.

Tarik aloitti Twitterissä melkoisen kahakan yhteisöjen välillä, kun twiittasi CS:GO:n olevan paljon vaikeampi peli kuin Valorant.

Tällä hetkellä Esportsissa suosituimman pelin paikasta kilpailevat kaksi hyvin samanlaista peliä, CS:GO ja Valorant.

Kuten tiedämme, pelien idea on lähestulkoon sama, sekä molempien yhteisöt jakaantuvat kahteen joukkoon. Isossa osassa Esportsia olevat pelit kamppailevat keskenään yksinkertaisesti vain siitä, kumpi peli on parempi.

Tätä kinastelua kuulee melkein jokaisessa kaveriporukassa, sekä myös ammattilaisten suusta. Eikä asia ollut nytkään poikkeus, sillä Twitterissä CS:GO ammattilainen Tarik ‘tarik’ Celik sytytti kohun kahden yhteisön välille twiittaamalla: ”Anteeksi zoomereille, mutta CS:GO on paljon vaikeampi kuin Valorant.”

Tarik aloitti Twitterissä kohun, jossa ei kestäny kauan, kun molempien pelien fanit aloittivat myrskyisän kommenttikentän, että mikä toisessa pelissä on vikana. Keskustelut myös menivät siihen, että jopa Twitchin katselulukuja ruvettiin linkkailemaan todistaakseen, kuinka paljon suositumpi toinen peleistä on. Valorantin katseluaika on Twitchissä puolen vuoden sisällä huomattavasti isompi, kuin CS:GO:n.

Tarik itse twiittasi, joka voidaan lukea hyvinkin siihen, miten hän vain yritti suututtaa molempien pelien yhteisöt toisiaan vastaan sanomalla: ”Kaikki menee suunnitelmani mukaan.”

Twiitti on kerännyt tähän mennessä jo yli 18 000 tykkäystä sekä liki 300 kommenttia.

Tarik edustaa yhdysvaltalaista Evil Genius organisaatiota, mutta on tällä hetkellä penkitettynä ”tyytymättömyytensä” takia.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Käy seuraamassa @feediesporsts Instagram tiliä täältä!

Artikkelikuva: DBLTAP CSGO

 

Continue Reading

Valorant

Sentinels hankki LAN-turnauksessa loistaneen TenZin – hintalappu yli miljoona dollaria!

Avatar photo

Published

on

Pohjoisamerikkalainen organisaatio Sentinels hankki Valorantin ensimmäisessä LAN-turnauksessa loistaneen TenZin joukkueen riveihin virallisesti.

Pohjoisamerikkalainen organisaatio Sentinels hankki Valorantin ensimmäisessä LAN-turnauksessa loistaneen TenZin joukkueen riveihin virallisesti.

Tyson “TenZ” Ngo on todistanut olevansa maailman paras Valorant-pelaaja. Viime viikon sunnuntaina Valorant Masters Reykjavik -turnaus saatiin päätökseen ja mestaruutta juhli pohjoisamerikkalainen Sentinels, häviämättä karttaakaan koko turnauksen aikana. 20-vuotias TenZ valittiin totta kai finaalien parhaaksi pelaajaksi.

Lue lisää: Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa – joukkue ei hävinnyt karttaakaan koko turnauksessa!

Heti turnauksen jälkeen toimittajat utelivat TenZiltä, aikooko hän pysyä Sentinelsin riveissä, sillä hän on ollut joukkueen riveissä vain lainalla Cloud9-joukkueesta. TenZ kertoi heti turnauksen jälkeen haluavansa pysyä Sentinelsissa, mutta kertoi sen olevan vaikeaa ilman, että Cloud9:lle maksetaan sievoinen summa.

Maaliskuusta lähtien Sentinelsin riveissä tuhoa tehnyt kanadalaistähti on siirtynyt nyt virallisesti joukkueen riveihin, kun Cloud9 ja Sentinels ovat saaneet ostoprosessin päätökseen. Asiasta ensimmäisenä kertoi Esports Observerin Kevin Hitt.

Upcomer-sivuston mukaan Cloud9 halusi TenZistä kaksi miljoonaa dollaria, mutta organisaatio tyytyi yhteensä 1,5 miljoonan dollarin rahasummaan. Ensin Sentinels maksoi toukokuun loppuun päättyneestä lainasopimuksesta 250 000 dollaria ja lopulta Sentinels lunasti TenZin sopimuksesta ulos 1,25 miljoonalla dollarilla.

Cloud9:n toimitusjohtaja Jack Etienne kertoi Valorant Competive Reddit -sivustolla varsin poikkeuksellisen teon, jonka moni organisaatio olisi saattanut jättää tekemättä.

– Hei, jotta saataisiin hieman kontekstia, tämä sopimus tehtiin ennen Islantia. Se oli meille vaarallinen sopimus, koska tiesimme kohtaavamme Sentinelsin Islannin karsinnoissa, mutta Tysonille oli tärkeää päästä pelaamaan, ja halusin tehdä sen hänelle mahdolliseksi. Onnea Tysonille Sentinelsiin, C9 Jack kirjoitti.

Sentinelsin Valorant kokoonpano:

  • Shahzeb ‘ShahZaM‘ Khan
  • Hunter ‘SicK‘ Mims
  • Jared ‘zombs‘ Gitlin
  • Michael ‘dapr‘ Gulino
  • Tyson ‘TenZ‘ Ngo

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Colin Young-Wolff / Riot Games

Continue Reading

Valorant

Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa – joukkue ei hävinnyt karttaakaan koko turnauksessa!

Avatar photo

Published

on

Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa, kun sunnuntai-iltana Nikita "derke" Sirmitevin tähdittämä Fnatic taipui kartoin 3-0.

Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa, kun sunnuntai-iltana Nikita “derke” Sirmitevin tähdittämä Fnatic taipui kartoin 3-0.

Ensimmäinen Valorantin kansainvälinen LAN-turnaus saatiin päätökseen sunnuntaina. Finaalissa toisistaan mittaa ottivat pohjoisamerikkalainen Sentinels ja eurooppalainen Fnatic. Finaalin jokainen kartta oli todella tasainen, mutta Sentinels pystyi taistelemaan tärkeimmät kierrokset nimiinsä.

Sentinels voitti finaalin lukemin (14–12 Split, 16–14 Bind, 13–11 Haven).

Tyson “TenZ” Ngon tähdittämä Sentinels pelasi koko turnauksen aikana neljä ottelua, joiden aikana joukkue ei hävinnyt yhtäkään karttaa. Fnatic oli lähellä rikkoa Sentinelsin täydellisen turnauksen, mutta näin ei lopulta käynyt.

Turnauksen parhaimmaksi pelaajaksi valittiin Sentinelssissa lainalla oleva kanadalainen supertähti TenZ, joka oli myös finaalin paras pelaaja 79 tapolla ja 61 kuolemalla.

Sentinels kuittasi voitosta 200 000 dollaria ja 400 VCT-pistettä. Puolestaan toiselle sijalle sijoittunut Fnatic joutui tyytymään 100 000 dollariin ja 350 pisteeseen.

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Riot Games

Continue Reading

Valorant

Jamppi kohtaa derken – Liquid koppasi helpon voiton brassijoukkueesta!

Avatar photo

Published

on

Jamppi kohtaa derken VCT Masters Reykjavik -turnauksessa lauantaina, kun molemmat eurooppalaisjoukkueet hoitivat perjantain ottelut kotiin.

Jamppi kohtaa derken VCT Masters Reykjavik -turnauksessa lauantaina, kun molemmat eurooppalaisjoukkueet hoitivat perjantain ottelut kotiin.

Perjantai-illan toinen ottelu oli Team Liquidin ja Team Vikingsin välinen kamppailu.

Team Liquidin Elias “Jamppi” Olkkonen aloitti ottelun kahdella tähtisuorituksella. Pistoolikierroksella suomalaispelaaja tuhosi neljä vihollista ja heti seuraavalla kierroksella hän räväytti näyttävän 5k:n Judge-haulikolla.

Jampin 5k Judge-haulikolla:

Jamppi oli eittämättä joukkueensa vahvin pelaaja avauskartassa. Liquid nappasi puolustuspuolelta ensimmäisen puoliskon nimiinsä lukemin 8-4. Puolenvaihdon jälkeen Team Viking yritti kammeta vielä karttaan mukaan, mutta Euroopan paras joukkue näytti taitotasonsa ja vei avauskartan nimiinsä lukemin 13-8.

Ascent statsit:

Kuva: Spike.gg

Seuraavana matkattiin Team Liquidin valitsemaan Haven-karttaan. Ottelu alkoi tasaisena ja sitä se oli puoltenvaihtoon saakka, kun Liquid nappasi puolustuspuolelta 7 kierrosta nimiinsä. Puoltenvaihdon jälkeen Liquid meni omia menojaan ja latoi tulostaululle lukemat 13-5.

Haven statsit:

Kuva: Spike.gg

Voitolla Team Liquid kohtaa Nikita “derke” Sirmitevin tähdittämän Fnaticin, joka voitti aiemmin perjantaina Version1:n kartoin 2-0. Ottelu pelataan lauantaina kello 20.00.

Lue myös: Derken iso pelaus toi Fnaticille 2-0-voiton! Enää yksi voitto suomalaispelaajien kohtaamiseen

Artikkelikuva: Valorant Twitch

Continue Reading

Valorant

Derken iso pelaus toi Fnaticille 2-0-voiton! Enää yksi voitto suomalaispelaajien kohtaamiseen

Avatar photo

Published

on

Derken iso pelaus toi Fnaticille 2-0-voiton Version1-joukkueesta VCT Masters Reykjavik -turnauksessa perjantai-iltana.

Derken iso pelaus toi Fnaticille 2-0-voiton Version1-joukkueesta VCT Masters Reykjavik -turnauksessa perjantai-iltana.

VCT Stage 2 Masters Reykjavik -turnauksen alemman kaavion neljännellä kierroksella nähtiin Fnaticin ja Version1:n välinen kamppailu. Fnatic nappasi ottelusta 2-0-voiton, mutta tulos olisi voinut olla erilainen ilman Fnaticin Nikita “derke” Sirmitevin kierrosta tilanteessa 11-12. Suomalaistähti tuhosi Version1-joukkueen kolme pelaajaa IceBoxin viimeisellä varsinaisella kierrokselle ennen jatkoaikaa.

Kierrosvoitto vei ottelun jatkoajalle ja Fnatic tiristä kartasta tiukan 14-12-voiton ja lähti ottelun seuraavaan karttaan oma karttavoitto vyöllä.

IceBox statsit:

Kuva: Spike.gg

Toisena karttana nähtiin Version1:n valitsema Ascent, joka alkoi Fnaticin komennuksessa. Eurooppalaisjoukkue nappasi puolustuspuolelta ennen puoltenvaihtoa 8 kierrosta. Vaikeuksia ei näyttänyt olevan myöskään hyökkäyspuolelta, jonka ansiosta Fnatic kaatoi Version1:n Ascentissa lukemin 13-6.

Ascent statsit:

Kuva: Spike.gg

Fnatic etenee voitolla alemman kaavion toiseksi viimeiselle kierrokselle, jossa joukkue kohtaa Elias “Jamppi” Olkkosen tähdittämän Team Liquid – Team Viking -ottelun voittajan.

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Valorant Twitch

Continue Reading

Trendaavat