Connect with us

Valorant

Jamppi jatkaa Valorantin parissa – “En ole menossa takaisin CS:GO:hon”

Avatar photo

Published

on

Jamppi jatkaa Valorantin pelaamista, eikä aio siirtyä Valven tekemien VAC-bannimuutoksien myötä takaisin CS:GO:hon.

Jamppi jatkaa Valorantin pelaamista, eikä aio siirtyä Valven tekemien VAC-bannimuutoksien myötä takaisin CS:GO:hon.

Maailman parhaimpiin CS:GO-lupauksiin kuulunut Elias “Jamppi” Olkkonen teki alkuvuodesta ison päätöksen, kun nuorukainen siirtyi CS:GO:sta Valorant-pelin pariin. Jamppi vaihtoi peliä VAC-bannien takia, jotka vaikuttivat hänen uraan ratkaisevasti.

Huhtikuussa tähän tuli kuitenkin muutos, kun Valve ilmoitti sääntömuutoksista, joidenka kautta Jamppi pystyisi tänä päivänä pelaamaan normaalisti, ilman että VAC-bannit varjostaisivat uraa.

Lue myös: Aleksi “allu” Jalli tauolle ENCEstä – viime vuoden loppu oli liikaa!

Valven tekemä muutos aiheutti isoja kysymysmerkkejä tietyistä pelaajista, joihin Jamppi myös kuului. Keskiviikkoisessa striimissään hän kuiten kertoi, että hän aikoo pysyä Valorantissa, vaikka useita kiinnostavia tarjouksia oli tullut myös CS:n puolelta.

– En ole menossa takaisin CS:GO:hon. Tämä päätös oli äärettömän vaikea tehdä, varsinkin, kun sain muutamia kiinnostavia tarjouksia CS:GOsta, Jamppi avasi striimissään.

– En ole menossa mihinkään, rakastan tätä peliä, olen onnellinen tässä missä olen juuri nyt. Haluan kehittyä pelaajana ja ihmisenä joka päivä, mennään ja voitetaan Islannissa pojat, Jamppi kirjoitti julkaisun saatetekstissä.

Jamppi pelaa tällä hetkellä Valorantia Team Liquidissa ja joukkue on menestynyt kilpakentillä mainiosti. Joukkue matkaa vuoden ensimmäiseen LAN-turnaukseen, Islantiin, jossa ensimmäistä kertaa NA-joukkueet kohtaavat eurooppalaiset joukkueet.

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: ENCE

CS:GO

Tarik aloitti Twitterissä kahakan: “CSGO on paljon vaikeampi kuin Valorant”

Published

on

Tarik aloitti Twitterissä melkoisen kahakan yhteisöjen välillä, kun twiittasi CS:GO:n olevan paljon vaikeampi peli kuin Valorant.

Tarik aloitti Twitterissä melkoisen kahakan yhteisöjen välillä, kun twiittasi CS:GO:n olevan paljon vaikeampi peli kuin Valorant.

Tällä hetkellä Esportsissa suosituimman pelin paikasta kilpailevat kaksi hyvin samanlaista peliä, CS:GO ja Valorant.

Kuten tiedämme, pelien idea on lähestulkoon sama, sekä molempien yhteisöt jakaantuvat kahteen joukkoon. Isossa osassa Esportsia olevat pelit kamppailevat keskenään yksinkertaisesti vain siitä, kumpi peli on parempi.

Tätä kinastelua kuulee melkein jokaisessa kaveriporukassa, sekä myös ammattilaisten suusta. Eikä asia ollut nytkään poikkeus, sillä Twitterissä CS:GO ammattilainen Tarik ‘tarik’ Celik sytytti kohun kahden yhteisön välille twiittaamalla: ”Anteeksi zoomereille, mutta CS:GO on paljon vaikeampi kuin Valorant.”

Tarik aloitti Twitterissä kohun, jossa ei kestäny kauan, kun molempien pelien fanit aloittivat myrskyisän kommenttikentän, että mikä toisessa pelissä on vikana. Keskustelut myös menivät siihen, että jopa Twitchin katselulukuja ruvettiin linkkailemaan todistaakseen, kuinka paljon suositumpi toinen peleistä on. Valorantin katseluaika on Twitchissä puolen vuoden sisällä huomattavasti isompi, kuin CS:GO:n.

Tarik itse twiittasi, joka voidaan lukea hyvinkin siihen, miten hän vain yritti suututtaa molempien pelien yhteisöt toisiaan vastaan sanomalla: ”Kaikki menee suunnitelmani mukaan.”

Twiitti on kerännyt tähän mennessä jo yli 18 000 tykkäystä sekä liki 300 kommenttia.

Tarik edustaa yhdysvaltalaista Evil Genius organisaatiota, mutta on tällä hetkellä penkitettynä ”tyytymättömyytensä” takia.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Käy seuraamassa @feediesporsts Instagram tiliä täältä!

Artikkelikuva: DBLTAP CSGO

 

Continue Reading

Valorant

Sentinels hankki LAN-turnauksessa loistaneen TenZin – hintalappu yli miljoona dollaria!

Avatar photo

Published

on

Pohjoisamerikkalainen organisaatio Sentinels hankki Valorantin ensimmäisessä LAN-turnauksessa loistaneen TenZin joukkueen riveihin virallisesti.

Pohjoisamerikkalainen organisaatio Sentinels hankki Valorantin ensimmäisessä LAN-turnauksessa loistaneen TenZin joukkueen riveihin virallisesti.

Tyson “TenZ” Ngo on todistanut olevansa maailman paras Valorant-pelaaja. Viime viikon sunnuntaina Valorant Masters Reykjavik -turnaus saatiin päätökseen ja mestaruutta juhli pohjoisamerikkalainen Sentinels, häviämättä karttaakaan koko turnauksen aikana. 20-vuotias TenZ valittiin totta kai finaalien parhaaksi pelaajaksi.

Lue lisää: Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa – joukkue ei hävinnyt karttaakaan koko turnauksessa!

Heti turnauksen jälkeen toimittajat utelivat TenZiltä, aikooko hän pysyä Sentinelsin riveissä, sillä hän on ollut joukkueen riveissä vain lainalla Cloud9-joukkueesta. TenZ kertoi heti turnauksen jälkeen haluavansa pysyä Sentinelsissa, mutta kertoi sen olevan vaikeaa ilman, että Cloud9:lle maksetaan sievoinen summa.

Maaliskuusta lähtien Sentinelsin riveissä tuhoa tehnyt kanadalaistähti on siirtynyt nyt virallisesti joukkueen riveihin, kun Cloud9 ja Sentinels ovat saaneet ostoprosessin päätökseen. Asiasta ensimmäisenä kertoi Esports Observerin Kevin Hitt.

Upcomer-sivuston mukaan Cloud9 halusi TenZistä kaksi miljoonaa dollaria, mutta organisaatio tyytyi yhteensä 1,5 miljoonan dollarin rahasummaan. Ensin Sentinels maksoi toukokuun loppuun päättyneestä lainasopimuksesta 250 000 dollaria ja lopulta Sentinels lunasti TenZin sopimuksesta ulos 1,25 miljoonalla dollarilla.

Cloud9:n toimitusjohtaja Jack Etienne kertoi Valorant Competive Reddit -sivustolla varsin poikkeuksellisen teon, jonka moni organisaatio olisi saattanut jättää tekemättä.

– Hei, jotta saataisiin hieman kontekstia, tämä sopimus tehtiin ennen Islantia. Se oli meille vaarallinen sopimus, koska tiesimme kohtaavamme Sentinelsin Islannin karsinnoissa, mutta Tysonille oli tärkeää päästä pelaamaan, ja halusin tehdä sen hänelle mahdolliseksi. Onnea Tysonille Sentinelsiin, C9 Jack kirjoitti.

Sentinelsin Valorant kokoonpano:

  • Shahzeb ‘ShahZaM‘ Khan
  • Hunter ‘SicK‘ Mims
  • Jared ‘zombs‘ Gitlin
  • Michael ‘dapr‘ Gulino
  • Tyson ‘TenZ‘ Ngo

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Colin Young-Wolff / Riot Games

Continue Reading

Valorant

Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa – joukkue ei hävinnyt karttaakaan koko turnauksessa!

Avatar photo

Published

on

Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa, kun sunnuntai-iltana Nikita "derke" Sirmitevin tähdittämä Fnatic taipui kartoin 3-0.

Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa, kun sunnuntai-iltana Nikita “derke” Sirmitevin tähdittämä Fnatic taipui kartoin 3-0.

Ensimmäinen Valorantin kansainvälinen LAN-turnaus saatiin päätökseen sunnuntaina. Finaalissa toisistaan mittaa ottivat pohjoisamerikkalainen Sentinels ja eurooppalainen Fnatic. Finaalin jokainen kartta oli todella tasainen, mutta Sentinels pystyi taistelemaan tärkeimmät kierrokset nimiinsä.

Sentinels voitti finaalin lukemin (14–12 Split, 16–14 Bind, 13–11 Haven).

Tyson “TenZ” Ngon tähdittämä Sentinels pelasi koko turnauksen aikana neljä ottelua, joiden aikana joukkue ei hävinnyt yhtäkään karttaa. Fnatic oli lähellä rikkoa Sentinelsin täydellisen turnauksen, mutta näin ei lopulta käynyt.

Turnauksen parhaimmaksi pelaajaksi valittiin Sentinelssissa lainalla oleva kanadalainen supertähti TenZ, joka oli myös finaalin paras pelaaja 79 tapolla ja 61 kuolemalla.

Sentinels kuittasi voitosta 200 000 dollaria ja 400 VCT-pistettä. Puolestaan toiselle sijalle sijoittunut Fnatic joutui tyytymään 100 000 dollariin ja 350 pisteeseen.

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Riot Games

Continue Reading

Valorant

Jamppi kohtaa derken – Liquid koppasi helpon voiton brassijoukkueesta!

Avatar photo

Published

on

Jamppi kohtaa derken VCT Masters Reykjavik -turnauksessa lauantaina, kun molemmat eurooppalaisjoukkueet hoitivat perjantain ottelut kotiin.

Jamppi kohtaa derken VCT Masters Reykjavik -turnauksessa lauantaina, kun molemmat eurooppalaisjoukkueet hoitivat perjantain ottelut kotiin.

Perjantai-illan toinen ottelu oli Team Liquidin ja Team Vikingsin välinen kamppailu.

Team Liquidin Elias “Jamppi” Olkkonen aloitti ottelun kahdella tähtisuorituksella. Pistoolikierroksella suomalaispelaaja tuhosi neljä vihollista ja heti seuraavalla kierroksella hän räväytti näyttävän 5k:n Judge-haulikolla.

Jampin 5k Judge-haulikolla:

Jamppi oli eittämättä joukkueensa vahvin pelaaja avauskartassa. Liquid nappasi puolustuspuolelta ensimmäisen puoliskon nimiinsä lukemin 8-4. Puolenvaihdon jälkeen Team Viking yritti kammeta vielä karttaan mukaan, mutta Euroopan paras joukkue näytti taitotasonsa ja vei avauskartan nimiinsä lukemin 13-8.

Ascent statsit:

Kuva: Spike.gg

Seuraavana matkattiin Team Liquidin valitsemaan Haven-karttaan. Ottelu alkoi tasaisena ja sitä se oli puoltenvaihtoon saakka, kun Liquid nappasi puolustuspuolelta 7 kierrosta nimiinsä. Puoltenvaihdon jälkeen Liquid meni omia menojaan ja latoi tulostaululle lukemat 13-5.

Haven statsit:

Kuva: Spike.gg

Voitolla Team Liquid kohtaa Nikita “derke” Sirmitevin tähdittämän Fnaticin, joka voitti aiemmin perjantaina Version1:n kartoin 2-0. Ottelu pelataan lauantaina kello 20.00.

Lue myös: Derken iso pelaus toi Fnaticille 2-0-voiton! Enää yksi voitto suomalaispelaajien kohtaamiseen

Artikkelikuva: Valorant Twitch

Continue Reading

Valorant

Derken iso pelaus toi Fnaticille 2-0-voiton! Enää yksi voitto suomalaispelaajien kohtaamiseen

Avatar photo

Published

on

Derken iso pelaus toi Fnaticille 2-0-voiton Version1-joukkueesta VCT Masters Reykjavik -turnauksessa perjantai-iltana.

Derken iso pelaus toi Fnaticille 2-0-voiton Version1-joukkueesta VCT Masters Reykjavik -turnauksessa perjantai-iltana.

VCT Stage 2 Masters Reykjavik -turnauksen alemman kaavion neljännellä kierroksella nähtiin Fnaticin ja Version1:n välinen kamppailu. Fnatic nappasi ottelusta 2-0-voiton, mutta tulos olisi voinut olla erilainen ilman Fnaticin Nikita “derke” Sirmitevin kierrosta tilanteessa 11-12. Suomalaistähti tuhosi Version1-joukkueen kolme pelaajaa IceBoxin viimeisellä varsinaisella kierrokselle ennen jatkoaikaa.

Kierrosvoitto vei ottelun jatkoajalle ja Fnatic tiristä kartasta tiukan 14-12-voiton ja lähti ottelun seuraavaan karttaan oma karttavoitto vyöllä.

IceBox statsit:

Kuva: Spike.gg

Toisena karttana nähtiin Version1:n valitsema Ascent, joka alkoi Fnaticin komennuksessa. Eurooppalaisjoukkue nappasi puolustuspuolelta ennen puoltenvaihtoa 8 kierrosta. Vaikeuksia ei näyttänyt olevan myöskään hyökkäyspuolelta, jonka ansiosta Fnatic kaatoi Version1:n Ascentissa lukemin 13-6.

Ascent statsit:

Kuva: Spike.gg

Fnatic etenee voitolla alemman kaavion toiseksi viimeiselle kierrokselle, jossa joukkue kohtaa Elias “Jamppi” Olkkosen tähdittämän Team Liquid – Team Viking -ottelun voittajan.

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Valorant Twitch

Continue Reading

Trendaavat