Gilla FC nousee Miesten Neloseen – joukkue päätti kauden maalijuhliin!

Gilla FC nousee Miesten Neloseen! Sometähtien peli luistaa ja Gilla FC lopetti kauden nousujuhliin kaatamalla FC POHU’n.

Sosiaalisen median supertähdistä, laulajista ja entisistä huippu-urheilijoista koostuva Gilla FC lopetti kautensa keskiviikkona nousujuhliin. Joukkue nousi voitolla Miesten Neloseen.

Suomen seuratuimmaksi seuraksi itseään tituleeraava Gilla nappasi Lassilassa POHU Areenalla tärkeän voiton, kun FC POHU/Simpsons kaatui lukemin 1-6.

Joukkue oli erittäin itsevarma voitostaan, sillä ennen ottelun alkua Joona Puhakka kertoi, että yhteiskyydit ja jatkopaikka on varattu mestaruusjuhlia varten.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Gilla FC (@gilla.fc) jakama julkaisu

Ennen alkua nähtiin kiinnostava valinta peluutuksessa, kun Emil Kiiskinen aloitti ottelun vaihtopenkiltä ja tilalta löytyi Helsingin IFK:n jääkiekkojoukkueen entinen pelaaja Siim Liivik. Märkä-Simo kiitti luottamuksesta ja alusti joukkueen avausmaalin jo toisella minuutilla. Maaliverkkoja heiluttamaan pääsi entinen Veikkausliigapelaaja Ilari Mettälä, joka iski keskiviikkoiltana huimat 3 maalia.

Myös NRJ Päivän radiojuontaja Niko Nousiainen oli liekeissä tekemällä kaksi maalia. Ensimmäinen maali nähtiin 9. minuutin kohdalla, kun pop-artisti Hugo pääsi laidalta läpi ja tarjoili Nousiaiselle boksiin syötön.

Kotijoukkueen fanit pääsivät juhlimaan 29 minuutin jälkeen, sillä Gillan maalivahti Anton Mikkonen rikkoi ja tuomari antoi pilkun FC POHU’n hyväksi. Behar Hajdari onnistui lataamaan tyynesti pallon vasempaan yläkulmaan ja kavensi tilanteeksi 1-2.

Ilo loppui lyhyeen ja 35 minuutin kohdalla Gillan supertähti Mettälä taituroi itsensä läpi ja tuloksena oli vasemmalla jalalla tylysti pallo oikeaan nurkkaan.

Maali oli lopun alkua, sillä viiden minuutin jälkeen toinen entinen Veikkausliigapelaaja Duarte Tammilehto tarjoili ja Nousiainen pääsi huudattamaan Gilla-faneja toiseen kertaan.

Juuri ennen puoliaikaa nähtiin pukukoppimaali Ilari Mettälän toimesta ja hattutempun jälkeen tauolle mentiin lukemissa 1-5.

Toisella puoliajalla ei juurikaan juhlittu maaleilla ja paras paikka nähtiin 80 minuutin kohdalla, kun jo hattutempun iskenyt Mettälä pääsi ampumaan pilkkua. Löysä rangaistuspotku osui tolppaan ja tuhannet katsojat pettyivät.

Tilanne muuttui kuitenkin ottelun viimeisellä peliminuutilla, kun POHU’n pelaaja rikkoi ja peli vietiin rangaistuspilkulle. Kapteeni Tuomas Mönkkönen asetteli pallon pisteelle ja antoi vetovastuun Siim Liivikille. Liivik iski pallon vasempaan alanurkkaan ja lähti tuulettamaan ilman paitaa mestaruutta.