Connect with us

Yleinen

Feedi etsii toimittajia, videoeditoijia ja someosaajia – useita paikkoja tarjolla!

Avatar photo

Published

on

TÖITÄ TARJOLLA

Oletko perillä striimaajista, tubettajista, TikTokkaajista ja muista vaikuttajista? Haemme Feedille mukaan hyviä tyyppejä, jotka tietävät, mikä kiinnostaa ihmisiä suomalaisessa sekä kansainvälisessä vaikuttajaskenessä. Voit olla joko valmistunut media-alalta, opiskelija tai täysin aloitteleva tekijä – sillä vain asenteella ja mielenkiinnolla työtä kohtaan on väliä!

Feedillä työskentelet vapaasti ja saat toteuttaa omia ideoitasi. Työskentely tapahtuu viikolla sekä myös viikonloppuisin, joten olet valmis joustamaan työvuorojen suhteen. Pääpiirteittäin toimimme etänä, mutta tietyt työkeikat vaativat myös läsnäoloa.

TÖITÄ ON TARJOLLA toimittajille, videoeditoijille, graafikoille sekä someosaajille. TYÖSTÄ MAKSETAAN PALKKIO

Päivittäisuutisointiin kirjoittajaksi (etätyö)

  • Tehtävänäsi on tuottaa vaikuttajista kiinnostavia artikkeleja Feedi.fi -sivustolle. Tiedät, mitkä aiheet kiinnostavat lukijoitamme ja osaat käyttää useita sosiaalisen median alustoja. Tiimimme on mukana jokapäiväisessä tekemisessä ja opastamme kirjoittajiamme aktiivisesti.

Videoeditointiin/sometyöntekijäksi (etätyö)

  • Hallitset video- ja editointiohjelmia. Editoit lyhyitä videoita useisiin eri sosiaalisen median alustoihin, sekä tarvittaessa pidempiä kokonaisuuksia YouTubeen.

Uutisankkuriksi TikTok ja YouTube (Uusimaa + etätyö)

  • Tehtävänäsi on esiintyä videoilla ja kertoa katsojille trendaavista uutisaiheista. Odotamme sinulta esiintymis- sekä puhetaitoja.

Mitä tarjoamme:

  • Kehittyä täysin uudella ja nousevalla medikentällä
  • Monipuolisia työtehtäviä media-alalla
  • Artikkeli- ja postauskohtainen palkkio

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected] Mainitse hakemuksessasi työtehtävä/työtehtävät, josta olet kiinnostunut.

Viihde

Erna Husko liikuttui kyyneliin – “Kaikki tuli vaan salamana ulos”

Erna Husko liikuttui kyyneliin ensimmäisen EHW -treenikiertuepäivän jälkeen.  

Published

on

Erna Husko liikuttui kyyneliin ensimmäisen EHW -treenikiertuepäivän jälkeen.  
Erna Husko YouTube

Suomen seuratuimpiin somevaikuttajiin kuuluva Erna Husko järjesti Turun Kupittaan puistossa EHW -nimisen live treenikiertueen ensimmäisen kiertuepäivän. Kiertue oli ensimmäinen lajiaan ja sateisesta kelistä huolimatta paikalla oli lähes 40 innokasta urheilijasielua.

Erna kertoi kyynelehtien onnensekaisia fiiliksiään omassa Instagram tarinassaan.

– Kun tekee jotain sydämestä, niin väistämättäkin herkistyy. Ne tunteet on vaan nyt ollut niin piilossa, että kaikki tuli vaan salamana ulos. Mun intohimo on just tää. Saan valmentaa, pystyn kohtaamaan upeita ihmisiä ja olemaan läsnä, Erna kertoi.

Kuva: Erna Husko Instagram Tarina

Ernan treenikiertue siirtyy seuraavaksi Tampereelle, jossa kiertue saa todennäköisesti yhtä lämpimän vastaanoton ja ison osallistujamäärän. Tampereen EHW-treeni järjestetään tulevana viikonloppuna.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ERNA HUSKO 👸🏼🍑 (@ernahusko) jakama julkaisu

Lue myös: Käräyttikö Max Blomfelt somevaikuttajan Photoshop-huijauksesta? Kaksi identtistä kuvaa Sanna Marinista

Continue Reading

Tiktok

TikTok julkaisi SoundOn-jakelualustan – auttaa artisteja kohti kuuluisuutta!

TikTok julkaisi eilen SoundOn-jakelualustan auttaen pienempiä musiikintekijöitä menestymään urallaan. Musiikin levittäminen on alustalla maksutonta ja on tällä hetkellä saatavilla vain muutamissa maissa.

Avatar photo

Published

on

TikTok on julkaissut tänään SoundOn-jakelualustan auttaen pienempiä musiikintekijöitä menestymään urallaan.

TikTok on aina ollut musiikkipainotteinen sovellus, joka vuoteen 2018 asti kantoi aiempaa nimeä Musical.ly. Sovellus on toiminut pienille artisteille ponnahduslautana kuuluisuuteen ja se on nostanut esiin aiemmin tuntemattomia musiikintekijöitä sovelluksen trendivirtaan. Tämä on nyt pienemmille artisteille entistä helpompaa, sillä TikTok on eilen julkistanut oman uuden SoundOn-jakelualustansa.

– All-in-one-alusta markkinointiin ja levitykseen, auttaen sinua rakentamaan uraa ja löytämään uusia faneja TikTokin eksklusiivisten kumppaneiden (Resso, CapCut) ja muiden digitaalisten suoratoistoalustoilla maailmanlaajuisen jakelupalvelumme kautta, kerrotaan SoundOnin omalla nettisivulla.

SoundOn ei tällä hetkellä veloita musiikin levittämisestä, sillä se jätti pois transaktiomaksut. Artistit voivat saada 100 prosenttia rojaltia rajoittamattoman ajan ja sama koskee muita kuin Bytedance-alustojakin, mutta ensimmäisen vuoden jälkeen rojaltimaksu laskee 90 prosenttiin.

– Uudet artistit ja musiikintekijät muodostavat elävän yhteisön TikTokissa, ja SoundOn on suunniteltu tukemaan heitä heidän ottaessaan ensimmäisiä askeleita urallaan. SoundOn-tiimimme ohjaavat tekijöitä matkallaan suurelle lavalle ja tuovat TikTokin asiantuntemuksen ja voiman eloon artistille, kertoo TikTokin musiikin johtaja Ole Obermann.

Beta-kokeilujen jälkeen SoundOn on saatavilla ainoastaan Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa ja Indonesiassa.

Lue myös: TikTok estettiin Venäjällä – Netlix meni myös maan kielletylle listalle!

Continue Reading

Trendaavat