Connect with us

Viihde

Daniel Ahola tyrmäsi Shokkiäijän – somevaikuttajat ottivat toisistaan mittaa nyrkkeilykehässä!

Daniel Ahola tyrmäsi Shokkiäijän keskiviikkona Helsingissä, kun somevaikuttajat ottivat toisistaan mittaa nyrkkeilykehässä.

Published

on

ALHA Twitch

Tubettaja Daniel Ahola kertoi huhtikuussa Feedin podcastissa järjestävänsä vaikuttajien välisen nyrkkeilyillan. Kauan odotettu ilta nähtiin 22. kesäkuuta, mutta siitä ei puhuttu julkisuudessa lähes lainkaan.

Ottelun pääottelussa nähtiin dramaattinen tilanne, kun Ahola tyrmäsi TikTokista tutun Azizi “Shokkiäijä” Khaledin pahannäköisesti. Tyrmäyksen jälkeen kuvaajia ja varsinkin striimaajia kehottiin voimakkaasti siirtämään kamerat pois Khaledista. Paikalle saapui ambulanssi ja tarkastali Khaledin kuntoa. Hetken ajan päästä paikalla striimaamassa ollut somevaikuttaja ALHA kertoi, että Khaled nousi ylös hymyillen. Tämän jälkeen striimit menivät kiinni.

Daniel Ahola tyrmäsi Shokkiäijän:

Muut ottelut

Ennen pääottelua kehään astui myös muita tuttuja nimiä somemaailmasta. Ensiksi toisistaan mittaa ottivat TikTok vs TikTok -parivaljakko, jossa Shokkiäijä kohtasi Jasir “Risanaamio” Osmanin.  Khaled voitti ottelun tuomariäänin.

TikTok-ottelun jälkeen kehään marssi SuomiTwitchin tunnetuimmat kasvot: Anssi “Andypyro” Huovinen sekä Juuso “turunpug” Jokinen. Todella tasaisen ja jännittävän kamppailun jälkeen, Andypyro nappasi ottelusta voiton tuomariäänin.

Ahola kertoi illan päätteksi turunpugin striimissä, että hänellä on mielessä järjestää tapahtuma uudelleen, mutta paljon isommalla mittakaavalla.

Lue myös: Lärvisen Twitch-tili poistettiin lopullisesti – “Syynähän tähän oli seksuaalisen aktin simulointi”

Viihde

Aston Gilla voittoon Bolt arenalla – valmentajat ottivat show’n haltuun!

Published

on

Aston Gilla voittoon Bolt arenalla, kun somejoukkue kohtasi  FC Fightbackin perjantaina. 50-peliminuutin jälkeen areenalta voittajana poistui Aston Gilla lukemin 4-1.

Aston Gilla voittoon Bolt arenalla, kun somejoukkue kohtasi  FC Fightbackin perjantaina. 50-peliminuutin jälkeen areenalta voittajana poistui Aston Gilla lukemin 4-1.

Viihdemaailman tähdet ottivat toististaan mittaa Töölön Jalkapallostadionilla. Ensimmäinen puoliaika oli varsin vähämaalinen ja ainoasta maalista vastasi Jesse Halonen, joka painoi Aston Gillan 1-0-johtoon.

Toisella puoliajalla nähtiin paljon maaleja, mutta eittämättä ottelun huippuhetket nähtiin 43-peliminuutilla ja 47-peliminuutilla, kun ensin Aston Gillan valmentaja Olli Litmanen ampui rangaistupotkun, mutta epäonnistui. Myös FC Fightback sai mahdollisuuden pilkulta. Vaihtopenkiltä kentälle pyydettiin joukkueen valmentaja Pekka Hyysalo, joka painoi toisella yrittämisellä pallon ohi Aston Gillan maalivahdin.

Maalintekijät:

1-0 Jesse Halonen

2-0 Ilari Mettälä

3-0 Emil Kiiskinen

4-0 Joonatan “Jokrates” Väisänen

4-1 Pekka Hyysalo (rangaistupotku)

Lue myös: Aston Gilla vs. FC Fightback – julkkisfutista Töölön jalkapallostadionilla!

Continue Reading

Viihde

Aston Gilla vs. FC Fightback – julkkisfutista Töölön jalkapallostadionilla!

Tulevana perjantaina Bolt Arenalla nähdään jalkapallo-ottelu, jossa somejoukkue Aston Gilla kohtaa FC Fightbackin.

Published

on

Tulevana perjantaina Bolt Arenalla nähdään jalkapallo-ottelu, jossa somejoukkue Aston Gilla kohtaa FC Fightbackin.
Legends Weekend

Töölön Bolt Arenalla järjestetään tulevana perjantaina Legends Weekends -tapahtuma, jossa Manchester United -legendat kohtaavat Suomen jalkapallolegendat. Ennen illan pääottelua on luvassa esiottelu, jossa somejoukkue Aston Gilla kohtaa Pekka Hyysalon manageroiman FC Figtbackin.

Aston Gillan riveissä komeilee mm. Roni Back, Ilari Mettälä, Roope Rannisto ja Jaakko Parkkali. Sometähtien lisäksi joukkueen matkassa mukana on rap-tähdet Jare Brand,  Ville Galle sekä Ege Zulu.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aston Gilla (@astongilla) jakama julkaisu

Legends Weekendin artikkelista selviää, että FC Fightbackin joukkueessa pelaa mm. Tuukka Ritokoski, Juha Perälä, Siim Liivik, Antti Luusuaniemi ja Dan Tolppanen.

Aston Gillan ja FC Figtbackin välinen ottelu käydään tulevana perjantaina 23. syyskuuta kello 16.30 alkaen. Esiottelun jälkeen kentälle astuu Manchester United -legendat sekä Suomen jalkapallolegendat.

Aston Gillan pelaajistoa:

 • Roni Back
 • Jaakko Parkkali
 • Roope Rannisto
 • Joona Puhakka
 • Ilari Mettälä
 • Ege Zulu
 • Mikael Sundberg
 • Max Blomfelt
 • Joonatan Väisänen
 • Tuomas Mönkkönen
 • Jare Brand
 • Ville Galle

Manageri: Olli Litmanen

FC Fightbackin pelaajistoa:

 • Heikki Sorsa
 • Markku Koski
 • Jeffrey Lawman
 • Kim Herold
 • Dan Tolppanen
 • Antti Luusuaniemi
 • Tuukka Ritokoski
 • Marce Rendic
 • Roope Salminen
 • Juha Perälä
 • Minna Marlo
 • Siim Liivik
 • Lassi Hurskainen
 • Kalle Lindroth

Manageri: Pekka Hyysalo

Tapahtuman liput ja lisätiedot löytyvät Legends Weekendin verkkosivuilta.

Continue Reading

Viihde

Aston Gilla jatkoi voittojen tiellä – Ilari “Kliffa” Mettälä oli illan maalikuningas!

Aston Gilla jatkoi voittojen tiellä, kun neljännesvälierissä kaatui FC Peppen lukemin 4-0.

Published

on

Aston Gilla jatkoi voittojen tiellä, kun neljännesvälierissä kaatui FC Peppen lukemin 4-0.
Instagram: @astongilla & @jmeynn

Somejoukkue Aston Gilla aloitti sunnuntaina Miehet Harraste Vitosen -pudotuspelit, kun vastaan asettui Etelä 1 -sarjan  FC Peppen.

Katso myös: 

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli aikaisempiin otteluhin verrattuna tasaista vääntöä. Puoliajan jälkeen entinen veikkausliigapelaaja Ilari “Kliffa” Mettälä iski ottelun avausmaalin tyylikkäällä viimeistelyllä.

Seuraava Aston Gilla -pudotuspeliottelu on 26.09 kello 21.15 Jätkäsaaressa. Vastaan asettuu AC Tuska United vs. Käpylä Maanantai/Myro -ottelun voittaja. Aston Gillan ottelut ovat ilmaisia tapahtumia, joihin kaikki katsojat ovat tervetulleita.

1-0

Jos video ei toimi, voit katsoa sen täältä.

2-0

Seuraavasta maalista vastasi Aston Gillan maalipörssiä johtava Emil Kiiskinen, joka riisti pallon vihollisen päädyssä ja viimeisteli vasemmalla jalalla.

Jos video ei toimi, voit katsoa sen täältä.

3-0

Illan kolmannen maalin iski jälleen Kliffa, joka sai vasemmasta laidasta hyvän syötön ja neppasi pallon helposti ohi Peppanin maalivahdin.

Jos video ei toimi, voit katsoa sen täältä

4-0

Illan viimeinen osuma oli Roni Backin käsialaa. Kiiskinen syötti oikeasta laidasta ja sometähti vain siirsi pallon maaliin.

Jos video ei toimi, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Hasbulla allekirjoitti 5 vuoden sopimuksen UFC:n kanssa – tienaa enemmän kuin monet ottelijat!

Videoiden lähde: Rrapsu Twitch

Continue Reading

Viihde

Hasbulla allekirjoitti 5 vuoden sopimuksen UFC:n kanssa – tienaa enemmän kuin monet ottelijat!

Sosiaalisesta mediasta tuttu Hasbulla Magomedov on allekirjoittanut 5 vuoden sopimuksen UFC:n kanssa.

Published

on

Sosiaalisesta mediasta tuttu Hasbulla Magomedov on allekirjoittanut viisivuotisen sopimuksen UFC:n kanssa.
Instagram: Hasbulla_

TikTokissa ja Instagramissa ihmisiä viihdyttävä Hasbulla Magomedov on ollut jo pitkään kiinnostunut kamppailulajeista ja hän on ollut tuttu kasvo esimerkiksi UFC-tapahtumien katsomoissa.

Kamppailu-urheilutoimittaja Igor Lazorinin mukaan Hasbulla on tehnyt viisivuotisen sopimuksen kamppailujätin kanssa ja hän tulee toimimaan yhdessä Dana Whiten ja UFC:n kanssa seuraavat viisi vuotta.

– Toistaiseksi suunnitelmana on osallistua turnauksiin ja mediatoimintaan. Emme puhu summista yksityiskohtaisesti, mutta ne ovat sellaisia, että monet ottelijat eivät saa niin paljon, Lazorin kertoi Instagramissa.

Lue myös: Hasbulla ihastuttaa TikTokissa – “Mini Khabib” valtaa ihmisten for you -sivut!

Hasbulla ei siis tule osallistumaan turnauksiin, mutta hän tulee olemaan aktiivisesti esillä UFC:n sosiaalisessa mediassa sekä tapahtumissa.

Lue myös: Erna Husko avasi somejulkisuuden kurjaa puolta – “Täytyy muuttaa varmaan jossain vaiheessa pois Suomesta”

Continue Reading

Viihde

Erna Husko avasi somejulkisuuden kurjaa puolta – “Täytyy muuttaa varmaan jossain vaiheessa pois Suomesta”

Erna Husko kertoi podcast-haastattelussa somejulkisuuden kurjista puolista.

Published

on

Erna Husko kertoi podcast-haastattelussa somejulkisuuden kurjista puolista.
Erna Husko Instagram

Juuri 25 vuotta täyttänyt sometähti Erna Husko avasi Iriz Silander & VIP vieraat podcastin -haastattelussa ahdistavia tilanteita, jotka liittyvät julkisuuteen. 1.7 miljoonan seuraajan TikTok-tiliä ylläpitävä Erna joutuu kohtaamaan todella usein tilanteita, jonka vuoksi hän on palkannut turvamiehen.

– Mulla on turvamies mukana aina kun mä lähden. En lähde festareillekaan ilman häntä [turvamiestä] ja ihmisiä, jotka suojaavat selustaani, sometähti kertoo.

Erna kertoo, että hän ei pelkää kulkea ihmisten ilmoilla, mutta hänen on helpompi olla, jos hän tietää, että joku on hänen mukanaan.

Lue myös:

“Ei mee päiväkään ilman yhtäkään yhteiskuvaa”

Miljoonien sometilejä pyörittävä Erna avasi jaksossa myös yhteiskuvista ja salakuvaamisesta. Hän sanoo olevansa iloinen tavatessaan seuraajiaan, mutta arkisissa puuhissa hän ei haluaisi, että häntä häiritään, kuten kuntosalilla, ruokakaupassa ja niin edelleen.

– Ei mee päiväkään ilman yhtäkään yhteiskuvaa, oli se sitten salilla, parkkipaikalla, ruokakaupassa tai ihan missä. Ei mee yhtäkään päivää, että mä en ottais kuvaa jonkun tuntemattoman kanssa, Erna toteaa.

– Yksityisyys lähtee pois. Perusarjen askareista tulee paljon paljon isompia, vaikka niiden ei kuuluisi olla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ERNA HUSKO 👸🏼🍑 (@ernahusko) jakama julkaisu

Erna paljasti myös, että mikäli ahdistus julkisuudesta kasvaa liian kovaksi on edessä muutto pois Suomesta.

– Musta tuntuu, että jokaista juttua kytätään ja stalkataan siinä vaiheessa, kun mä astun mun kodin ovesta ulos. Täytyy sit muuttaa varmaan jossain vaiheessa pois Suomesta, kun alkaa liikaa ahdistaa.

Tämän jälkeen Erna kuitenkin painotti ettei halua välttämättä luopua Suomesta, sillä hän on asunut Suomessa vasta kolmen vuoden ajan.

Voit kuunnella podcast-jakson tästä.

Lue myös: Khaled Azizi laittoi hotellivirkalijan “shokkiin” – “Ei millään uskonut, että mä oon tässä kuvassa”

Continue Reading

Trendaavat