Viihde

Aston Gilla voittoon Bolt arenalla – valmentajat ottivat show’n haltuun!

Published

on

Aston Gilla voittoon Bolt arenalla, kun somejoukkue kohtasi  FC Fightbackin perjantaina. 50-peliminuutin jälkeen areenalta voittajana poistui Aston Gilla lukemin 4-1.

Viihdemaailman tähdet ottivat toististaan mittaa Töölön Jalkapallostadionilla. Ensimmäinen puoliaika oli varsin vähämaalinen ja ainoasta maalista vastasi Jesse Halonen, joka painoi Aston Gillan 1-0-johtoon.

Toisella puoliajalla nähtiin paljon maaleja, mutta eittämättä ottelun huippuhetket nähtiin 43-peliminuutilla ja 47-peliminuutilla, kun ensin Aston Gillan valmentaja Olli Litmanen ampui rangaistupotkun, mutta epäonnistui. Myös FC Fightback sai mahdollisuuden pilkulta. Vaihtopenkiltä kentälle pyydettiin joukkueen valmentaja Pekka Hyysalo, joka painoi toisella yrittämisellä pallon ohi Aston Gillan maalivahdin.