Connect with us

Viihde

Aston Gilla jatkoi voittojen tiellä – Ilari ”Kliffa” Mettälä oli illan maalikuningas!

Aston Gilla jatkoi voittojen tiellä, kun neljännesvälierissä kaatui FC Peppen lukemin 4-0.

Published

on

Instagram: @astongilla & @jmeynn

Somejoukkue Aston Gilla aloitti sunnuntaina Miehet Harraste Vitosen -pudotuspelit, kun vastaan asettui Etelä 1 -sarjan  FC Peppen.

Katso myös:

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli aikaisempiin otteluhin verrattuna tasaista vääntöä. Puoliajan jälkeen entinen veikkausliigapelaaja Ilari ”Kliffa” Mettälä iski ottelun avausmaalin tyylikkäällä viimeistelyllä.

Seuraava Aston Gilla -pudotuspeliottelu on 26.09 kello 21.15 Jätkäsaaressa. Vastaan asettuu AC Tuska United vs. Käpylä Maanantai/Myro -ottelun voittaja. Aston Gillan ottelut ovat ilmaisia tapahtumia, joihin kaikki katsojat ovat tervetulleita.

1-0

Jos video ei toimi, voit katsoa sen täältä.

2-0

Seuraavasta maalista vastasi Aston Gillan maalipörssiä johtava Emil Kiiskinen, joka riisti pallon vihollisen päädyssä ja viimeisteli vasemmalla jalalla.

3-0

Illan kolmannen maalin iski jälleen Kliffa, joka sai vasemmasta laidasta hyvän syötön ja neppasi pallon helposti ohi Peppanin maalivahdin.

Jos video ei toimi, voit katsoa sen täältä

4-0

Illan viimeinen osuma oli Roni Backin käsialaa. Kiiskinen syötti oikeasta laidasta ja sometähti vain siirsi pallon maaliin.

Videoiden lähde: Rrapsu Twitch